Yahoo lancerer HTML 5-version af Yahoo Web App til iPad

Yahoo har lanceret HTML 5-versionen af ​​deres Yahoo Web App specielt til iPad. Denne nye version er spækket med fantastiske funktioner, der inkluderer cachefunktion, hvis du er afbrudt fra internettet, hvilket betyder, at de oplysninger, du for nylig har fået adgang til, stadig forbliver tilgængelige, selv når du er offline. Læs videre for mere information.

I takt med at tablets bliver ved med at vinde popularitet, udruller flere og flere webtjenester deres egne dedikerede tablet-optimerede apps. Denne tendens er meget synlig i iTunes App Store, som har separate filtre til iPad-optimerede apps.Her er det detaljerede sæt af nye funktioner, der er indprentet i denne nye HTML 5 Yahoo Web App til iPad.

    Hurtigere og mere pålideligt:Hvis du er offline, kan Yahoo! Mail bruger lokale caching-funktioner til at hjælpe dig med at få adgang til og søge i dine beskeder, selv uden en internetforbindelse, ligesom du ville gøre med en e-mail-klient.
    Smart:Du kan finde og organisere dine beskeder ved hjælp af fuld søgning, personlige mapper og smarte mapper med beskeder fra dine vigtigste kontakter og optimerede visninger for fotos og vedhæftede filer. Dette gør interaktion med information såvel som kontakter ikke kun lettere, men også meget mere intuitiv.
    Funktioner rig:Se rige fotovedhæftede filer i deres fulde form eller som forhåndsvisninger direkte i indbakkevisningen. Indeholder også en visning med to ruder for at gøre læsning og organisering til en leg. HTML 5s fulde potentiale kan ikke realiseres uden at bruge dens rige multimediekompatibilitetsfunktioner, og Yahoo Web App til iPad-appen gør dem til stor brug.

Ifølge Yahoo er denne webapp-version tilgængelig for enhver iPad-ejer i hele verden. Alt du skal gøre er at logge på mail.yahoo.com på din iPads Safari-browser og nyde denne nye funktionsrige version af Yahoo-webappen, uden selv at skulle installere noget yderligere.

Hvad synes du om denne nye version af Yahoo på din iPad? Hooked på offline-funktionerne? Hypnotiseret af de rige multimediefunktioner? Imponeret over de smarte funktioner? Vi vil meget gerne høre fra dig, så glem ikke at fortælle os, hvad du synes, i kommentarerne nedenfor.

[Via Yahoo ]
Få daglige tips i din indbakke Nyhedsbrev Tilmeld dig 35.000+ andre læsere
Sådan ændres Windows 10 projektionstilstand med en tastaturgenvej Forrige Artikel

Sådan ændres Windows 10 projektionstilstand med en tastaturgenvej

Sådan repareres Intet signal på skærmport på Windows 10 Læs Mere

Sådan repareres Intet signal på skærmport på Windows 10