Windows Live Mail Download: Sådan installeres Windows Live Mail (Windows 10)

E-mail har eksisteret i årevis, og i løbet af disse år har antallet af populære e-mail-tjenester ikke ændret sig meget. Gmail er let den mest populære tjeneste i øjeblikket, og der er masser af mindre e-mail-tjenester, der eksisterer for at udfylde en bestemt niche.

I modsætning til e-mail-tjenester har e-mail-klienter en tendens til at komme og gå ret ofte. Nogle forsvinder i uklarhed, nogle bliver forældede, nogle bliver rebrandet, mens andre udgår til fordel for andre apps.

Microsoft er ret berygtet for at stoppe nogle af sine mere elskede/succesfulde apps til fordel for nye, mindre stabile. Mange af dens udgåede apps er stadig elsket og eftertragtet af brugere. Windows Live Mail er et sådant eksempel.Windows Live Mail download

Sådan henter du Windows Live Mail

Windows Live Mail var en del af Windows Live Essentials. Det inkluderede utrolige apps som filmskaberen og Live Writer, som uden tvivl var en af ​​de mest populære desktop publishing-apps på et tidspunkt.

Windows Live Essentials var tilgængelig til Windows XP, Vista og Windows 7. Selvom apps i det ikke længere er aktivt udviklet, kan du stadig installere Windows Live Mail-appen.

    Download Windows Live Essentials fra Archive.org . Du kan downloade via torrent eller din browser. Kør filenfor at installere appen.
  1. Vælg 'Vælg programmer, der skal installeres' mulighed.
  2. Fjern markeringen i alle apps, du ikke vil installere. Sørg for, at Mail er markeret.
  3. Klik på Installer.

windows live mail

  1. Åben Windows Live Mail.
  2. Konfigurer en e-mail-kontoat begynde at bruge det.

Begrænsninger

Windows Live Mail var i det væsentlige beregnet til at fungere med Microsofts e-mail-tjeneste, dvs. en Live- eller Outlook-konto. Da appen ikke længere udvikles, og Outlook fortsat aktivt udvikles, kan de to ikke længere arbejde sammen.

Hvis du kan lide Windows Live Mail-appen blot som en e-mail-klient, kan du bruge den til at konfigurere andre e-mail-tjenester, f.eks. en Gmail-konto, og det vil fungere fint.

Andre e-mail-tjenester skal konfigureres som IMAP- og/eller POP-konti. De fleste e-mail-tjenester understøtter dette, og det burde ikke være et problem at forbinde dem, men Windows Live Mail kan have brug for hjælp til at få den korrekte serveradresse og portnumre.

Konklusion

Windows Live Mail er død, og der er ingen genoplivning. Microsoft har en gratis e-mail-klient på Windows 10, og den har Outlook. Mellem de to er der ikke plads til, at Windows Live Mail kan fortsætte med at eksistere. Vi bør påpege, at selvom Windows Live Mail er fantastisk, er brug af en forældet e-mail-klient muligvis ikke den bedste og mest sikre måde at administrere e-mail på.

Få daglige tips i din indbakke Nyhedsbrev Tilmeld dig 35.000+ andre læsere
Sådan gør du din Amazon Fire TV Stick hurtigere Forrige Artikel

Sådan gør du din Amazon Fire TV Stick hurtigere

Sådan rettes DirecTV-fejlen 771, 40 Læs Mere

Sådan rettes DirecTV-fejlen 771, 40