Se UFC-gentagelser på Kodi: Bedste UFC- og MMA-tilføjelser til Kodi

Konkurrencesport har været populær gennem menneskehedens historie - et faktum, der ikke har ændret sig i den moderne verden. Boksning har været den foretrukne en-til-en-sport for mange lænestolsfans i de seneste år, hvor brydning kommer på en tæt andenplads. Konkurrencedygtige blandede kampsportskampe har langsomt vundet popularitet takket være en række organiserede konkurrencer, hvoraf den mest populære er Ultimate Fighting Championship (UFC).

GÅ IKKE GLIP:Se århundredets største UFC-kamp – Khabib vs McGregor

Få den #1 bedømte VPN 60 % rabat på 2 års plan

UFC – Den ultimative streamingsport

UFC er baseret i USA og tiltrækker nogle af de største navngivne MMA-kæmpere i verden. Det er, måske uventet, blevet et offentligt fænomen i flere forskellige lande, hvor offentlighedens opmærksomhed og mediedækning er steget i nyere tid. UFCs succes er mere bemærkelsesværdig, da tv-dækningen stort set er begrænset til kabel- og pay-per-view-kanaler. Denne strategi har ofte påvirket sportens popularitet tidligere, da den begrænser publikum til dem, der har råd til at abonnere.UFC har trives på trods af dette, ikke en lille del takket være tilgængeligheden af ​​online-streams og klip af UFC-kampe. Den mest populære software til online streaming er Kodi, et open source mediestyringsværktøj bygget til at give tredjepartsudviklere mulighed for at oprette tilføjelser til en række forskellige indhold. Med Kodi kan du se og stream næsten enhver tv-serie, film eller sportsbegivenhed, du kan lide. Alt du skal gøre er at finde den rigtige tilføjelse og lade spillene begynde.

Der er så mange Kodi-tilføjelser i disse dage, hvordan kan du være sikker på, hvilke der er tiden værd? Vi har brugt timer på at se på forskellige muligheder for at streame UFC-kampe på Kodi. Som du vil se med anbefalingerne nedenfor, står et par tilføjelser over resten, men der er masser af muligheder for at sikre, at du altid er i stand til at se kampene, så snart de sendes.

ANSVARSFRASKRIVELSE: Lovligheden af ​​at se ophavsretligt beskyttet indhold på Kodi gennem ikke-understøttede tilføjelser er i øjeblikket omstridt. Nogle brugere har modtaget meddelelser om krænkelse af ophavsretten for at se UFC og relaterede sportskanaler. AddictiveTips tolererer eller opfordrer ikke til nogen overtrædelse af copyright-begrænsninger. Overvej venligst loven, ofrene og risici for piratkopiering, før du downloader ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.

Brug altid en VPN, når du streamer videoer gennem Kodi. Vores læsere får en eksklusiv 25% rabat på alle abonnementer fra IPVanish, men du vil lære mere om dette nedenfor.

Før vi går videre

Virtuelle private netværk er enkle, men nyttige værktøjer, der hjælper med at gøre internettet til et mere sikkert sted at surfe. VPN'er fungerer ved at omdirigere din onlinetrafik gennem en krypteret vej, der passerer gennem en ekstern server. I stedet for at sende åbne data via internettet, som alle kan opsnappe, gemme eller endda sælge, sender du krypteret trafik, der er umulig at knække og meget svær at spore til dens oprindelse.

Kodi-brugere skal altid have en VPN aktiv, hver gang de streamer. Alene krypteringen gør VPN'er umagen værd, da den maskerer, hvilke streamkilder du har adgang til, og beskytter dig, hvis du ved et uheld bruger noget ulovligt. VPN'er forhindrer også internetudbydere i at logge dine data og dele dem med tredjeparter, som kan omfatte offentlige myndigheder. Sørg for, at du har en sikker og pålidelig VPN, hver gang du starter Kodi, ellers sætter du dit privatliv i fare.

Har jeg virkelig brug for en VPN?

Vi har eksisteret længe nok til at finde ud af det! Gennem årene har vi evalueret en masse virtuelle private netværk og har lært, hvilke funktioner der gør den ene mere nyttig end den anden. Nedenfor er vores topkriterier for at vælge en stabil og sikker VPN-tjeneste. Hver VPN, vi anbefaler, scorer topkarakterer i hver sektion, så du kan surfe og streame med fuld tillid.

 • Veletablerede VPN'er med en dokumenteret track record i at fjerne blokering af geo-begrænsede websteder og beskytte sine brugere mod overvågning.
 • Stærk kryptering og førsteklasses privatlivspraksis, inklusive nul trafiklogfiler for øget sikkerhed.
 • Tilgængelighed på en bred vifte af platforme, så den kan bruges med enhver Kodi-installation.
 • Hurtige forbindelseshastigheder med konsekvent pålidelige servere med lav forsinkelse.
 • Et bredt udvalg af servere placeret over hele verden.

IPVanish

Hvis du planlægger at streame UFC-indhold gennem Kodi, bør to ting være øverst på din liste: hastighed og privatliv. Du skal bruge en VPN, der kan håndtere videoer i HD-kvalitet uden afbrydelser, og samtidig skal du have stærk kryptering for at holde den stream sikker. IPVanish er den perfekte løsning til begge disse problemer. VPN-tjenesten tilbyder 256-bit AES-kryptering for alle dens forbindelser, kombineret med DNS-lækagebeskyttelse og en automatisk kill-switch for at sikre, at din identitet aldrig vises. Bland det med nul trafiklogfiler og lynhurtige hastigheder, og du har den perfekte opskrift på en Kodi-venlig VPN-tjeneste.

IPVanish funktioner:

 • Hurtig, brugervenlig software til pc'er, bærbare computere, tablets, smartphones, Chromebooks og mere.
 • Ubegrænset båndbredde, ingen hastighedsgrænser og ingen begrænsninger på trafik eller videostreams.
 • Fuldstændig anonym torrenting, P2P-trafik og adgang til Kodi-tilføjelser.
 • Massivt netværk med over 850 servere i 60 forskellige lande.

EKSKLUSIVT: Få en 60% rabat når du tilmelder dig 12 måneder af IPVanish , kun ,87 om måneden ! Hvis du ikke er helt tilfreds med tjenesten, er hver plan dækket af en 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Bedste UFC-tilføjelser til Kodi

Planet MMA

Planet MMA, tidligere kendt som UFC Finest, er måske den største og bedst hentede MMA-tilføjelse tilgængelig på Kodi. Det blev udviklet af DetectiveKode og opdateres løbende med alt det bedste UFC-action. Indholdet er også af ret høj kvalitet. Med Planet MMA vil du være i stand til at se Fights Spotlight, Fighters Collection, The Pioneers of MMA, MMA Movies, UFC Report, Ultimate Fighter og meget mere.

Utroligt nyttigt for UFC-fans er afsnittet Tidligere begivenheder i Planet MMA. Her linker tilføjelsesbutikkerne til tidligere UFC-begivenheder, hvis du gik glip af en vigtig kamp. Der er også sektionen Live Events, som lover live kampstreams, når det er muligt. Det er langt den mest pålidelige kilde til både arkiveret og aktuelt UFC-indhold, hvilket gør Planet MMA til den bedste one-stop-shop i Kodi-økosystemet.

For at installere Planet MMA skal du først aktivere fjerndownloads og derefter tilføje Ares-lageret til dit system. Følg instruktionerne nedenfor for at gøre din version af Kodi klar til UFC-handling.

Sådan aktiveres ukendte kilder i Kodi

 1. Åbn Kodi og klik på tandhjulsikonet for at komme ind i systemmenuen.
 2. Gå til Systemindstillinger > Tilføjelser.
 3. Skift skyderen ud for indstillingen Ukendte kilder.
 4. Accepter advarselsmeddelelsen, der dukker op.

Sådan installeres Planet MMA-tilføjelse via Ares Project-depotet

 1. Åbn Kodi på din lokale enhed.
 2. Klik på tandhjulsikonet for at gå ind i systemmenuen.
 3. Gå til Filhåndtering > Tilføj kilde (du skal muligvis klikke på dobbeltprikken for at flytte til toppen af ​​mappen).
 4. Indtast følgende URL nøjagtigt som den ser ud: https://repo.ares-project.com/magic/
 5. Navngiv det nye lager Ares.
 6. Klik på OK.
 7. Gå tilbage til Kodi-hovedmenuen.
 8. Vælg Tilføjelser.
 9. Klik på ikonet for åben boks øverst på menulinjen.
 10. Vælg Installer fra zip-fil.
 11. Vælg Ares-projektlisten.
 12. Åbn følgende fil: repository.aresproject.zip
 13. Installer zip-filen.
 14. Gå tilbage til menuen Tilføjelser, og klik på ikonet for åben boks.
 15. Vælg Installer fra lager.
 16. Find Ares Project på listen.
 17. Rul ned til Video-tilføjelser.
 18. Vælg og installer Planet MMA.
 19. Når installationen er færdig, kan du få adgang til Planet MMA fra hovedmenuen.

SportsDevil

SportsDevil er en af ​​de bedste tilføjelser til live-sport af alle slags, inklusive UFC. Desværre omsættes denne mængde ikke altid til kvalitet; det er ikke usædvanligt at skulle finde vej gennem snesevis af ødelagte links, før du finder en, der virker. Hvis du kan tåle det, kan SportsDevil virkelig levere noget utroligt indhold.

En funktion af SportsDevil-tilføjelsen, som vi især kunne lide, var deres tidsplan, som lader dig se, hvilken kanal der viser hvilken begivenhed og hvornår. Dette er nyttigt for alle sportsfans, der ønsker at finde livebegivenheder, ikke kun arkiveret indhold.

For at få adgang til SportsDevil og dets UFC-indhold skal du tilføje et depot såsom KodiUK. Dette vil give dig adgang til masser af andre plug-ins ud over SportsDevil. Hvis du allerede har KodiUK eller SuperRepo installeret, skal du springe til trin 14.

Sådan installeres SportsDevil på Kodi gennem KodiUK Repo

 1. Åbn Kodi på din lokale enhed.
 2. Klik på tandhjulsikonet for at gå ind i systemmenuen.
 3. Gå til Filhåndtering > Tilføj kilde (du skal muligvis klikke på dobbeltprikken for at flytte til toppen af ​​mappen).
 4. Indtast følgende URL nøjagtigt som den ser ud: https://kodiuk.tv/repo
 5. Navngiv det nye lager KodiUK.
 6. Klik på OK.
 7. Gå tilbage til Kodi-hovedmenuen.
 8. Vælg Tilføjelser.
 9. Klik på ikonet for åben boks øverst på menulinjen.
 10. Vælg Installer fra zip-fil.
 11. Vælg KodiUK.
 12. Søg efter denne fil og vælg den: repository.kodiuktv-1.0.0.zi p (bemærk at versionsnumrene kan ændre sig).
 13. Installer zip-filen.
 14. Gå tilbage til menuen Tilføjelser, og klik på ikonet for åben boks igen.
 15. Vælg Installer fra lager.
 16. Find KODIUKTV repo.

 1. Rul ned til Videotilføjelser.
 2. Vælg og installer SportsDevil.
 3. Når installationen er færdig, kan du få adgang til SportsDevil fra hovedmenuen.

Al Wrestling

Som navnet antyder, er All Wresting-tilføjelsen primært fokuseret på wrestling. Det tilbyder også en masse UFC-indhold, og det inkluderer en del pay-per-view-begivenheder. Det kan tage lidt tid at gennemgå grænsefladen for at finde det, du leder efter, men lidt tålmodighed kan virkelig betale sig.

For at installere All Wrestling-tilføjelsen skal du tilføje SuperRepo til din version af Kodi. Hvis du allerede har SuperRepo, skal du springe til trin 14.

Sådan tilføjes All Wrestling til Kodi

 1. Åbn Kodi på din lokale enhed.
 2. Klik på tandhjulsikonet for at gå ind i systemmenuen.
 3. Gå til Filhåndtering > Tilføj kilde (du skal muligvis klikke på dobbeltprikken for at flytte til toppen af ​​mappen).
 4. Indtast følgende URL nøjagtigt som den ser ud: https://srp.nu
 5. Navngiv det nye lager SuperRepo.
 6. Klik på OK.
 7. Gå tilbage til Kodi-hovedmenuen.
 8. Vælg Tilføjelser.
 9. Klik på ikonet for åben boks øverst på menulinjen.
 10. Vælg Installer fra zip-fil.
 11. Vælg SuperRepo efterfulgt af dit versionsnavn af Kodi.
 12. Vælg Alle for at installere hele SuperRepo-sættet af tilføjelser.
 13. Gå tilbage til menuen Tilføjelser, og klik på ikonet for åben boks igen.
 14. Vælg Installer fra lager.
 15. Find og klik på SuperRepo All.
 16. Rul ned til Video-tilføjelser.
 17. Find All Wrestling og installer det.
 18. Få adgang til din nye tilføjelse fra hovedmenuen.

Hvad er UFC?

The Ultimate Fighting Championship er den førende mixed martial arts-konkurrence på planeten. Faktisk er det gennem UFC, at begrebet mixed martial arts, eller MMA, blev til. Den første UFC-begivenhed fandt sted den 12. november 1993 på McNichols Sports Arena i Denver, Colorado. Det oprindelige koncept var at forsøge at identificere den mest effektive kampsport i et en-til-en miljø. Professionelle atleter fra en række kampbaggrunde deltog i begivenheden, herunder boksning, brasiliansk jiu-jitsu, sambo, brydning, muay thai-boksning, karate og endda sumo. Reglerne var minimale, og resultaterne blandede, men det startede, hvad der ville blive en af ​​de vigtigste atletiske organisationer i årtier.

I dag er UFC-konkurrencen et globalt fænomen. Begivenheder finder sted regelmæssigt over hele verden, og konkurrencen har udviklet sig til at omfatte kvinders UFC i 2012. Begivenheder udsendes i USA, Europa, Mellemøsten, Asien og Australien næsten udelukkende på pay-per-view- eller abonnementsbasis , og de vokser i popularitet hvert år.

Hvad er Kodi?

Kodi er et online mediestyringsværktøj, der er blevet et af de mest populære midler til at streame online medieindhold, inklusive arkiverede sportsbegivenheder og livestreams. Kodi blev oprindeligt lanceret som Xbox Media Center (XBMC) i 2002. Da Microsoft nægtede at udgive softwaren, omgrupperede teamet og udgav den gratis, open source og kompatibel med en lang række enheder. Over 15 år efter den første inkarnation er Kodi en af ​​de mest innovative, tilpassede og populære medieafspillere i verden.

En af Kodis største funktioner er udvidelsesmuligheder. Udviklere kan oprette tredjeparts-tilføjelser, der øger softwarens funktionalitet og tilføjer alt fra undertekster til nye indstillingsskærme, ekstra filmkilder og live-tv-kanaler. Disse uofficielle tilføjelser er det, der trækker mange mennesker til Kodi-miljøet, men dets brugervenlighed og kompatibilitet med så mange moderne platforme er det, der får dem til at blive ved.

Er Kodi lovligt at bruge?

Nylig mediedækning tyder ofte på, at Kodi er ulovlig at bruge. For at sige det enkelt er dette ikke sandt. Kernedownloaden er et lovligt stykke software, som alle kan bruge eller endda bidrage til. Det er først, når vi kommer ind på tredjeparts-tilføjelser, at lovlighederne begynder at blive en smule uklare.

Nogle udviklere har lavet tilføjelser, der kan bruges til at streame og downloade ophavsretligt beskyttet indhold, herunder live tv-streams og on-demand-film. Afhængigt af hvor du bor, kan dette være ulovligt, og efterhånden som årene går, foreslås der mere lovgivning for at forbyde streaming helt.

En dom fra EU-Domstolen fra 2014 konkluderede, at streaming ikke krænkede ophavsretten, fordi intet er permanent gemt på brugerens enhed. Der er en lignende definition i USA, selvom det er vigtigt at bemærke, at afgørelserne på begge områder konstant bliver udfordret.

Det er lovligt at bruge Kodi, men du kan støde på tilføjelser, der bøjer disse regler. Vær altid opmærksom på det indhold, du bruger, og brug altid en VPN til at hjælpe med at kryptere og anonymisere dine aktiviteter.

Sådan opretter du forbindelse til et WiFi-netværk ved hjælp af WPS på Android Forrige Artikel

Sådan opretter du forbindelse til et WiFi-netværk ved hjælp af WPS på Android

Sådan rettes PFN LIST CORRUPT i Windows 10 (BSOD) Læs Mere

Sådan rettes PFN LIST CORRUPT i Windows 10 (BSOD)