Stop Verizon Throttling: Sådan gør du din dataforbindelse hurtigere

Verizon er berygtet for at begrænse netværkshastigheder for sine brugere, men du kan fremskynde din forbindelse med en VPN. Vi vil forklare, hvorfor denne praksis bliver mere almindelig, plus hvordan VPN-teknologi virker for at modvirke unfair drosling fra Verizon og andre internetudbydere. Tjek vores anbefalede VPN-udbydere for at frigøre den fulde hastighed af din internetforbindelse på blot et par minutter.

I en klar overtrædelse afnetneutralitet, selv før afstemningen fandt sted i slutningen af ​​2017, den amerikansk-baserede udbyder af trådløse tjenester Verizon blev fanget i at sænke brugerhastigheden kunstigt når du får adgang til visse tjenester. Denne praksis med drosling påvirkede i høj grad Netflix ogYouTube-indhold, to websteder, der direkte konkurrerer med videostreamingtjenester, som Verizon selv ejer og driver.Verizonundskyldte og lovede at afhjælpe fejlen, men mange brugere rapporterer, at der ikke er sket nogetfor at ophæve droslingen.Her er de bedste VPN'er til at slå Verizon throttling:
  NordVPN – Bedste vs. Verizon Throttling – NordVPNs privatlivsbestemmelser griner af din internetudbyders forsøg på at spore og drosle din internetforbindelse. Prøv det med 30 dages garanti.
 1. Surfshark– Surfshark giver dig mulighed for at tage dit privatliv tilbage online og undgå sporing med kraftfuld kryptering og sløring.
 2. ExpressVPN– ExpressVPNs lynhurtige netværk er en velbetroet VPN for privatlivets fred, og bevarer din naturlige forbindelseshastighed mod regulering.
 3. CyberGhost– Aktiver tilstanden surf anonymt for at blokere eventuelle forsøg fra din internetudbyder på at begrænse din båndbredde eller se din aktivitet.
 4. PureVPN– Endnu en lynhurtig VPN med rigelige muligheder for at blokere internetudbyderens spionage, adware, malware og mere.

Throttling behøver ikke at relatere til et enkelt websted. Mange trådløse udbydere ogISP'er drosler datanår du når et vist antal downloads. Andre vil sænke din forbindelse, hvis du bruger tjenester som f.eks Kode eller en VPN. Der er ingen grund bag disse fartbump, kun at internetudbyderen ønsker at kontrollere din forbindelse til internettet. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at finde ud af, at Verizon eller nogen anden virksomhed stryger dit internet. Læs nedenfor for en komplet guide til, hvordan du stopper gasspjældet for altid.

ENDELIG UDSALG: 2-årig aftale med 70% rabat Få den #1 bedømte VPN 30 dages pengene tilbage garanti

VPN'er - Det bedste værktøj til at fortryde internetregulering af Verizon

Langt den bedste måde at sætte en stopper for drosling er at køre en god VPN. Virtuelle private netværk er kraftfulde og nemme at bruge, og du kan køre dem på alle enheder, inklusive pc'er, smartphones, tablets, selvFire TV.

Hvordan VPN'er stopper med at drosle af Verizon og andre udbydere

Virtuelle private netværk giver et væld af privatlivs- og anonymitetsfunktioner takket væredatakryptering, en proces, der pakker hver pakke med information ind i et lag af ubrydelig kode, før den forlader din enhed. Ingen kan se, hvad der er inde i disse pakker, ikke engang Verizon. Og hvis de ikke kan fortælle, hvad du har adgang til, kan de ikke begrænse din forbindelse baseret på det.

Hvis dit internet bliver droslet på et mere generelt grundlag, kan VPN'er også hjælpe med det. De fleste ISP-begrænsningsindsatser sættes på plads baseret på portnumre, som er som nummererede døre, din internettrafik passerer igennem. Datapakker kører normalt gennem den samme port, så det eneste, en internetudbyder skal gøre, er at drosle forbindelserne på den port. VPN'er kan sende trafik gennem forskellige lokationer, hvilket giver dem adgang til porte Verizon og andre internetudbydere kan ikke blokere uden at lukke dit internet helt ned.

Evaluering af VPN'er for deres evne til at fortryde regulering af Verizon

At få den rigtige VPN kræver mere end blot at vælge en tjeneste baseret på, hvor cool deres logo ser ud.Privatliv og censur er meget reelle problemer, og hvis du ikke vælger din VPN klogt, kan dusætte dine data på spili stedet for at beskytte det.

Nedenfor er de vigtigste kriterier, du skal bruge, når du vælger en god VPN for at stoppe Verizon-gasreguleringen. Vi brugte de samme funktioner til at lave vores anbefalinger nedenfor, så du kan finde den hurtigste, sikreste og mest pålidelige VPN for at undgå eller fortryde Verizon-gasregulering.

 • Omdømme – En pålidelig VPN kan holde dig sikker, men en upålidelig VPN kan ødelægge dit privatliv. Sørg for, at din VPN er veletableret og modtager gode anmeldelser fra nuværende og tidligere brugere.
 • Fart – VPN'er kan være lidt langsommere end en usikret forbindelse, selv når du tager drosling i betragtning. Brug af en hurtig service er nødvendigt at holdedin hastighed scorer højt.
 • Sikkerhedsfunktioner – Ting som krypteringsstyrke,DNS-lækagebeskyttelse, og kill switch-funktioner er afgørende for at holde din forbindelse sikker.
 • Logningspolitik – For at sikre ægte privatliv skal du altid vælge en VPN-tjeneste, der har en strengnul-logning politik.

En advarsel om gratis VPN'er

Gratis VPN'er er overalt, og mange af dem lover også at hjælpe med at besejre reguleringsindsatsen. Det kan være fristende at installere en af ​​disse på din enhed, men virkeligheden er, at de ofte sætter dit privatliv i fare. Fordi gratis VPN'er ikke tjener penge på at fakturere deres brugere, er de nødt til at dække omkostningerne på andre områder. De fleste gør dette ved at sælge dine data til tredjeparter. Nogle har endda vist sig at optage brugerenheder til enbotnet. Ud over bekymringer om privatlivets fred er gratis VPN'er også notorisk langsomme. Selvom de besejrede drosling, vil du stadig ikke have en lynhurtig forbindelse til internettet.

Bedste VPN'er til at stoppe Verizon med at begrænse din ubegrænsede datahastighed

Når du har gjort dit hjemmearbejde, er det tid til at tilmelde dig en VPN og sætte en stopper for at drosle én gang for alle! Nedenfor er vores anbefalede tjenester, du kan bruge på enhver enhed rundt om i verden. Vælg din favorit,stop gassen, ogog nyd din hurtigere forbindelse!

en.NordVPN

NordVPN - Editors valg Besøg nordvpn.com

NordVPNer en stabil, troværdig og ekstremt pålidelig VPN-udbyder, der har eksisteret i årevis. Virksomheden tilbyder et enormt netværk af 5.300+ servere i 59 forskellige lande til hurtige forbindelser rundt om i verden. Kernen i NordVPNs privatliv er bygget op omkring en streng nul-logning-politik, der dækker båndbredde, trafik, tidsstempler og DNS-adgang, inklusive en automatisk kill-switch, DNS-lækagebeskyttelse og 256-bit AES-kryptering på alle data. Du kan også drage fordel af unikke privatlivsfunktioner såsom dobbeltkryptering, løg over VPN-routing og DDoS-beskyttelse.Denne VPN er en solid og pålidelig mulighed for at fortryde eller undgå at blive droslet.

Læs hele voresNordVPN anmeldelse.

Fordele
 • Fjerner blokering af amerikanske Netflix, iPlayer, Amazon Prime og andre streamingtjenester
 • Forskellige IP-adresser
 • Giver mulighed for at tilslutte op til 6 enheder på én gang
 • Bevarer ingen metadata om din browsing
 • Live chat support er tilgængelig.
Ulemper
 • Nogle servere kan have gennemsnitlige d/l-hastigheder
 • Refusionsbehandlingen kan tage op til 30 dage.
BEDSTE VS DRÆSNING: NordVPNs kryptering af militærkvalitet og lynhurtige hastigheder er det perfekte værktøj til at stoppe uretfærdig Verizon drosling. Få en enorm rabat på 70 % for at tilmelde dig den 3-årige plan, hvilket sænker den månedlige pris til kun ,49. Bemærk også, at alle planer kommer med en 30-dages pengene-tilbage-garanti uden besvær.

to.Surfshark

Surfshark VPN Besøg surfshark.com

Surfsharker en stigende stjerne i VPN-industrien, og det vil fungere ekstremt godt at besejre din internetudbyders uretfærdige drosling. Med ubrydelig 256-AES-GCM-kryptering på alle 800+ servere, er der simpelthen ingen måde for nogen at brute-force sig ind i din virksomhed.

Og for enhver anden metode, som Verizon kan bruge til at spore din aktivitet online, har Surfshark et svar. Du kan skjule din VPN-trafik med deres specielle Camouflage-obfuscation, hvilket gør det næsten umuligt for din internetudbyder at trampe ned på, hvad det er, du laver på deres netværk.

Surfshark beskytter dig endda, når din forbindelse falder ud, og afbryder internettet via den automatiske kill-switch. Sammen med beskyttelse mod IP-, DNS- og WebRTC-lækager, plus en uafhængigt revideret no-logging-politik, hører ISP-sporing og drosling faktisk fortiden til.

Fordele
 • Hver server er optimeret til at fjerne blokering af Netflix, BBC iPlayer, Hulu og mere
 • Få en statisk IP fra USA, Storbritannien, Tyskland, Japan eller Singapore
 • Ubegrænsede samtidige forbindelser – Beskyt hele din familie!
 • Logningspolitik uafhængigt revideret og verificeret
 • Responsiv kundesupport tilgængelig 24/7.
Ulemper
 • Et voksende netværk har ikke samme dækning som mere modne VPN'er
 • Apps tillader ikke meget manuel fiflen for superbrugere.

Læs hele voresSurfshark anmeldelse.

BEDSTE BUDGETMULIGHED: Surfshark skjuler din aktivitet online fra Verizon, hvilket gør det umuligt at spore eller drosle. Få 83 % rabat på en to-årig plan + 3 måneder GRATIS for kun 2,21 USD om måneden.

3.ExpressVPN

ExpressVPN Besøg expressvpn.com

ExpressVPNhar høje hastigheder, stærk sikkerhed og et godt ry i VPN-fællesskabet. Jeg er også utrolig nem at bruge, og tilbyder tilpasset software og apps til en lang række enheder, som alle kommer med et-klik-forbindelser og andre nyttige privatlivsfunktioner. ExpressVPN bruger 256-bit AES-kryptering på alle data kombineret med en nul-logningspolitik for trafik, DNS-anmodninger og IP-adresser. Du får også DNS-lækagebeskyttelse og automatiske kill switch-funktioner på hver enhed sammen med et hurtigt netværk med lokationer i 94 forskellige lande– en fantastisk mulighed for at undgå drossel fra Verizon eller enhver anden internetudbyder!

Læs hele voresExpressVPN anmeldelse.

Fordele
 • Fjerner blokering af amerikanske Netflix, BBC iPlayer og andre streamingtjenester
 • 94 lande, 3.000+ servere
 • Meget enkel og nem at bruge
 • Ingen logs for personlige data
 • 24/7 chat support.
Ulemper
 • Dyr måned-til-måned plan.
SPECIAL TILBUD: Tilmeld dig vores ExpressVPN-læseraftaleog få 3 måneder gratis og spar 49% på den årlige plan. 30-dages pengene-tilbage-garanti inkluderet.

Fire.CyberGhost

cyberghost Besøg cyberghost.com

CyberGhostleverer en fremragende blanding af hastighed og privatliv, hvilket gør det til en fantastisk VPN til at forblive sikker online, mens du fjerner blokering af websteder og besejrer reguleringsindsatsen fra Verizon og andre internetudbydere. Det starter med 256-bit AES-kryptering på alle data og inkluderer en grundig nul-logningspolitik for trafik, tidsstempler og IP-adresse. DNS-lækagebeskyttelse og en automatisk kill-switch sikrer, at din identitet forbliver skjult uanset hvad. Du får også adgang til over 5.700 servere i 90 lande for hurtige verdensomspændende forbindelser.Gode ​​nyheder for Verizon-kunder, der lider af drosling.

Læs hele voresCyberGhost anmeldelse.

Fordele
 • Fjerner blokering af amerikanske Netflix, Amazon Prime, YouTube, Hulu
 • 3.600+ servere i 55+ lande
 • Ingen lækager opdaget
 • Strenge politik uden logs
 • Pengene-tilbage-garanti.
Ulemper
 • Fjerner ikke blokeringen af ​​alle streamingtjenester.
LÆSER TILBUD: Få 79 % rabat på 18-måneders planen. Kun ,75 om måneden.

5.PureVPN

purevpn Besøg purevpn.com

PureVPNer en utrolig nyttig VPN-tjeneste, der tilbyder en bred vifte af funktioner, der går ud over. Har du nogensinde ønsket virusbeskyttelse på din enhed? Hvad med malware-skjolde, appblokering og webstedsfiltre på DNS-niveau? Med PureVPN får du adgang til alle disse og mere, inklusive 256-bit kryptering, en nul-logningspolitik for al trafik, DNS-lækagebeskyttelse og en automatisk kill switch. PureVPN giver store hastigheder med et stort netværk af 2.000+ servere på tværs af 140 lande, hvilket sikrer, at du kan oprette forbindelse og besejre gasspjældet overalt i verden.

Læs hele voresPureVPN anmeldelse.

LÆSERSPECIAL: Spar hele 74 % herpå 2-års planen, kun ,88/md med en 31-dages pengene-tilbage-garanti.

Stop Verizon Throttling – Andre metoder

VPN'er er fantastiske universalværktøjer, der normalt kan besejre reguleringsindsatsenfra Verizonpå et øjeblik. For mere stædige internetudbydere vil du dog gerne implementere stærkere foranstaltninger for at holde din forbindelse hurtig og sikker. Nedenfor er nogle af de mest almindelige alternativer til at stoppe gasspjældet.

VPN-konfigurationsindstillinger

Som standard vil de fleste VPN'er øjeblikkeligt sætte en stopper for at begrænse indsatsen fra Verizon eller enhver anden virksomhed. Kryptering er ofte alt, hvad der er nødvendigt for at give dig gratis adgang til internettet. Hvis det ikke er nok, kan du normalt ændre nogle af dine VPN-indstillinger for at prøve en mere aggressiv metode.

Åbn din VPNs konfigurationsside og se efter en mulighed for at ændre sikkerhedsprotokolindstillinger. Indeni skal du kontrollere, om du kan ændre standardporten, skifte ekstra krypteringsprotokoller eller helt skifte krypteringstype.

Nedenfor er et par almindelige ændringer, du muligvis kan foretage, som ofte hjælper med at stoppe datareguleringen.

 • Brug UDP- eller TCP-port 1194, den officielleOpenVPNHavn
 • Aktiver SSH-forbindelser på enhver port
 • Aktiver SSL-kryptering på enhver port
 • Skift til UDP- eller TCP-port 80
 • Prøv en høj port, som 41185

SSL/TLS-tunnel

SSL (Secure Socket Layer) tunneler er en ekstremt pålidelig metode til at besejre internetudbyderens drosling. Hvis du nogensinde har set et websted med et grønt hængelåsikon i din browsers URL-linje, betyder det, at det var sikret medHTTPS, eller HTTP sikker. Denne protokol bruger SSL til grundlæggende kryptering, og du kan gøre det samme for al din internettrafik, hvilket gør det anonymt og vanskeligttil Verizonat spore.

Stunnel er det mest populære stykke software til opsætning og brug af SSL-tunneler. Det kræver lidt research at gøre ordentligt, men når det er færdigt, vil du være i stand til at omgå gasspjældet på et øjeblik. Du kan også vælge en VPN-tjeneste, der tilbyder SSL-tunneler som standard, såsom NordVPN.

Shadowsocks (SOCKS5 Proxy)

Skyggesokker bruger SOCKS5-protokollen (Socket Secure 5), som overfører datapakker mellem klienter og servere ved hjælp af en proxyserver. Det er enkelt, men effektivt, designet til at bryde gennem censurbarrierer ved at holde trafikken fuldstændig skjult. Dette hjælper også med at besejre drosling, eftersom at kende destinationen for en pakke med data ofte er, hvordan internetudbydere beslutter, hvornår de skal anvende hastighedsgrænser. Hjemmesiden ovenfor vil lede dig gennem processen med at leje og konfigurere en shadowsocks-server til brug på dit hjemmenetværk.

Stop Verizon Throttling på en smartphone

Verizon stopper ikke sin begrænsningsindsats på dataforbindelser. Virksomheden anvender også lofter og båndbreddegrænser på mange af sine mobiltelefontjenester. Desværre for os brugere er dette næsten umuligt at omgå med nogen form for pålidelighed. Den nuværende løsning er komplekse og svære at implementere, hvilket kræver dybt kendskab til Android-arkitektur, telefonrodning og ROM-cracking.

VPN'er kan ikke stoppe 3G- eller 4G-dataregulering, og det kan nogen af ​​metoderne ovenfor heller ikke. Hvis det er muligt, prøv at skifte til en standard internetforbindelse via Wi-Fi og downloade dit indhold til offlineadgang.

Sådan fortæller du, om din trådløse internetforbindelse bliver dæmpet

Hvis du er Verizon-kunde, er der en god ændring, at din forbindelse til internettet allerede er ved at blive droslet. Netflix kan føles langsomt, YouTube lidt trægt, og dine Kodi-streams er aldrig helt HD. Der er dog snesevis af potentielle årsager til internetafmatning. For at sikre, at det er drosling, der er problemet, kan du prøve den nemme metode nedenfor.

BattleForTheNet er en fantastisk ressource, der fremmer internetfrihed over hele verden. Siden har en række værktøjer, der hjælper dig med at teste din internetforbindelse for censur og drosselproblemer. Der kræves ingen komplicerede opsætninger, bare besøg gasspjældteststedet , klik på knappen og vent på resultaterne.

En anden mindre pålidelig metode er at prøve enhver online hastighedstesttjeneste. Hold øje med dine downloadhastigheder, når du tilgår et websted, du tror kan være begrænsetaf Verizon. Så besøg speedtest.net og kør en hurtig test. Hvis downloadhastighederne der er meget anderledes end de andre resultater, er chancerne for, at du bliver droslet.

Flere fordele ved at bruge en VPN

VPN'er gør mere end blot at stoppe Verizon-gasreguleringen. De kan hjælpe dig med at få adgang til censureret indhold,omgå regeringens firewalls, endda lade dig streame film fra andre lande. Nedenfor er blot nogle af de bedste grunde til at bruge en VPN.

Fjern blokeringen af ​​Netflix

Hvis du ikke kan få adgangNetflix i dit område, eller hvis du vil prøve at streame videoer fra andre regioner, kan VPN'er hjælpe. Tjenesterne lader digændre din IP-adressetil en ikke-lokal, narre streamingsider som Netflix,BBC iPlayer, og YouTube til at tro, at du befinder dig i et andet område. Genindlæs siden, og pludselig er tonsvis af nye tv-serier og film klar til at streame!

Skjul dine skattestrømme

Kodi er et vidunderligt stykke mediecentersoftware, der giver dig mulighed for at streame indhold fra hele verden, helt gratis. Nogle tilføjelser til Kodi er kendt for at få adgang til ulovligt indhold, hvilket betyder, at regeringer og internetudbydere er mere tilbøjelige til at overvåge dine streams, hvis du bruger Kodi, selv af legitime årsager.

Ved hjælp af enVPN, mens du streamer med Kodihjælper med at holde dig sikker. Kryptering forhindrer internetudbydere i at tjekke dine data og stopper reguleringsforsøg, før de overhovedet starter. Du kan også få adgang til alle Kodis tilføjelser med komplet privatliv. Hvis du kun vil bruge Kodi én gang, skal du sørge for, at du kører en VPN i baggrunden.

Trådløs mobil sikkerhed

At forbinde din smartphone på et offentligt Wi-Fi-netværk er bare at bede om problemer.Åbne hotspots er farligt område, med alt fra hackere til lyssky internetudbydere, der optager og sælger private data. Smartphones bærer en utrolig mængde information om vores identitet, hvilket gør dem til et primært mål for datatyve. Ved at køre en VPN på din mobiltelefon kan du holde kommunikationen sikker og downloade hastigheder pæne og hurtige, selv på kaffebarer og restauranter.

Sikre dit Fire TV

Kører aVPN på Fire TVer en fantastisk måde at sikre data, der forlader din streamingenhed. Du tror måske, at du er sikker fra drossel eller privatlivsproblemer, når du bruger en Fire Stick, men internetudbydere overvåger tv-streamingenheder ligesom smartphones og pc'er. VPN'er sætter en stopper for disse problemer med det samme, så du kan se film i fuldstændig fortrolighed.

Vores sidste tanker om VPN'er vs. Verizon

Klar til at sætte en stopper for Verizons ubelejlige droslingspraksis? Virksomheden ændrer konstant sine metoder for at holde kunstig opbremsning på plads uden at advare brugerne, men med de rigtige værktøjer kan du omgå disse flaskehalse uden nogen indsats. Hold dig sikker og vær hurtig med en god VPN på din side.

Har du været udsat for uretfærdig ISP-drossel fra Verizon? Hvad lavede du på det tidspunkt? Har en VPN hjulpet dig? Fortæl os din drosselhistorie nedenfor.

Sådan får du en GRATIS VPN i 30 dage

Hvis du har brug for en VPN i et kort stykke tid, når du for eksempel rejser, kan du få vores toprangerede VPN gratis. NordVPN inkluderer en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Du skal betale for abonnementet, det er et faktum, men det tillader det fuld adgang i 30 dage, og derefter annullerer du for fuld refusion . Deres ingen-spørgsmål-stillede afbestillingspolitik lever op til sit navn.

Sådan opretter du forbindelse til et WiFi-netværk ved hjælp af WPS på Android Forrige Artikel

Sådan opretter du forbindelse til et WiFi-netværk ved hjælp af WPS på Android

Sådan rettes PFN LIST CORRUPT i Windows 10 (BSOD) Læs Mere

Sådan rettes PFN LIST CORRUPT i Windows 10 (BSOD)