Sådan tilsluttes Bluetooth-hovedtelefoner på Windows 10

Tilslutning af en Bluetooth-enhed på Windows 10er mere eller mindre det samme. Du går til appen Indstillinger eller kontrolpanelet, finder den korrekte indstillingsskærm og tilføjer en Bluetooth-enhed. For Bluetooth-højttalere, telefoner, tastaturer, mus og hovedtelefoner er processen den samme. Der er dog undtagelser, og du vil opdage, at det ikke altid er let at tilslutte Bluetooth-hovedtelefoner på Windows 10. Problemerne har mindre at gøre med Windows 10, og mere med dit headset at gøre.

Grundlæggende kontrol

Sørge for at;

  • Bluetooth på Windows 10 er korrekt sat op. Hvis du har haftBluetooth problemermed andre enheder, skal du rette dem, før du kan tilslutte en enhed.
  • Sørg for, at enheden, dvs. Bluetooth-hovedtelefonerne, er korrekt opladet. Sørg desuden for, at den ikke er parret og forbundet til en anden enhed som din telefon.
  • Sørg for, at enheden er inden for rækkevidde.

Hvad du har brug for

Du får brug for;  • Dine Bluetooth-hovedtelefoner ved hånden
  • Manual til dine Bluetooth-hovedtelefoner. Du kan sikkert finde den online, hvis du har mistet den, der fulgte med.

Parring af Bluetooth-hovedtelefoner

Bluetooth-hovedtelefoner er ikke specifikke til brug med telefoner. Næsten alt, der kan forbindes med en Bluetooth-enhed, kan parres og forbindes med dine hovedtelefoner. For at forhindre Bluetooth-hovedtelefoner i at parre eller oprette forbindelse til uautoriserede enheder, har de ofte en måde at godkende forbindelsen på. Ofte godkendes det ved at trykke på eller trykke og holde på en knap på hovedtelefonerne. Det er her, dine hovedtelefoners manual kommer ind. Se under afsnittet, der fortæller dig, hvordan du parrer dem. Rutevejledningen kan være til en telefon, men de vil fungere for andre enheder.

Tilslutning på Windows 10

Du kan tilslutte Bluetooth-hovedtelefoner fra både appen Indstillinger og appen Kontrolpanel. Hvis du vil bruge appen Indstillinger, skal du åbne den og gå til gruppen Enheder med indstillinger. Vælg Bluetooth og andre enheder.

Hvis du vil oprette forbindelse via Kontrolpanel-appen, skal du åbne File Explorer og indsætte følgende i placeringslinjen;

|_+_|

På både appen Indstillinger og appen Kontrolpanel skal du se efter knappen Tilføj enhed. Når Windows 10 begynder at søge efter enheden, skal du gå i parringstilstand på din enhed. Tryk på knappen, eller tryk og hold knappen nede, der sætter dine hovedtelefoner i parringstilstand. Windows 10 registrerer ikke enheden, medmindre den er i parringstilstand.

Ideelt set bør du være i stand til at tilslutte Bluetooth-hovedtelefoner fra både Indstillinger-appen og Kontrolpanel-appen, men hvis en fejler, bør du altid prøve at oprette forbindelse fra den anden app.

Få daglige tips i din indbakke Nyhedsbrev Tilmeld dig 35.000+ andre læsere
Dobbeltklik med mus (FAST): Hvorfor dobbeltklikker min mus? Forrige Artikel

Dobbeltklik med mus (FAST): Hvorfor dobbeltklikker min mus?

Sådan streames film til din Amazon Fire TV Stick med Kodi Læs Mere

Sådan streames film til din Amazon Fire TV Stick med Kodi