Sådan ser du 'South Park: Post Covid' Special Gratis Online

Topstreamere som HBO Max, Netflix og CBS har været vores vigtigste kilder til underholdning, især i feriesæsonerne. Nogle har fulgt shows som South Park i årevis. South Park er en animeret komedie-tv-serie, der begyndte at blive sendt i 1997. For nylig annoncerede South Park, at Post Covid Specials kun ville blive vist på Paramount Plus, et streaming-netværk, der kun er tilgængeligt i USA, Canada og Latinamerika.

Det South Park post Covid specials sæson blev udgivet i slutningen af ​​november 2021. Showet har et globalt seertal, hvorfor mange kunne være bekymrede over, at det kun er tilgængeligt på Paramount Plus.

Så hvordan kan alle fans i verden følge deres yndlingsshow? Ved at bruge tv-VPN'er. Denne guide forklarer, hvor og hvordan man kan se South Park post-Covid specialen. Det starter med at besvare spørgsmålet, hvor kan jeg se Southpark?Ikke nok tid til en fuld læsning? Her er de vigtigste ting, når det kommer til de bedste VPN'er til at se South Park Specials:

  NordVPN – Med exceptionelle sikkerhedsfunktioner og forbindelseshastigheder tager NordVPN kronen, når det kommer til den bedste VPN til din bærbare computer, uanset om du kører Windows, macOS, Linux eller Android.
 1. Surfshark – Surfshark, den mest budgetvenlige VPN-løsning på denne liste, holder dig privat og anonym, når du surfer på internettet, takket være overlegne VPN-protokoller, kryptering og stealth-teknologi.
 2. ExpressVPN – Ved at lægge vægt på sikkerhed og ophævelse af funktioner er ExpressVPN det førsteklasses valg for brugere, der ofte rejser og skal omgå regeringsbegrænsninger for at få adgang til deres yndlingswebsteder, selv i Kina.
 3. CyberGhost VPN – Den har en superintuitiv grænseflade og kategorier med klar VPN-servere til Netflix. Du behøver ingen særlige færdigheder for at bruge CyberGhost VPN, hvilket gør det til et topvalg for hele familien.
 4. PureVPN – Det kan prale af adskillige VPN-servere, understøtter torrenting og pålægger ingen båndbreddebegrænsninger, når det kommer til at downloade eller uploade data.
 5. PrivatVPN – Et godt valg til at få adgang til geo-begrænset indhold som streamingtjenester, sociale netværk og instant messengers.

At prøve adskillige VPN-tjenester på egen hånd kan være en skræmmende og dyr prøvelse, da freebies typisk svigter dig på grund af manglende support. Så vi ønskede at påtage os den rolle og teste alle de bedste VPN'er for at se, hvilke der faktisk fortjener din opmærksomhed.

ENDELIG UDSALG: 2-årig aftale med 70% rabat Få den #1 bedømte VPN 30 dages pengene tilbage garanti

Hvor kan jeg se South Park?

Selvfølgelig er det store spørgsmål, der stilles af enhver South Park-fan, hvor kan jeg se South Park Post Covid Special? Den gode nyhed er, at du kan følge Stand og hans Southpark-venner, mens de vokser fra hvor som helst i verden og ved at bruge enhver streamingenhed.

Det er nemt at få adgang til Paramount Plus-tjenester i USA fra enhver streamingenhed som pc, smart-tv, smartphones og bærbare computere. Et punkt, der skal gentages, er, at der ikke er nogen officielle planer om at sende dette show på noget andet websted, måske senere i 2022. Så selvom fans beslutter at vente til senere, ser de muligvis ikke showet.

Ikke desto mindre, skal man være i USA for at se showet? Det enkle svar er nej. Alle kan se specialen fra hvor som helst i verden. Ved at bruge VPN-forbindelser kan du se South Park Post Covid Special fra hvor som helst. Denne artikel viser dig, hvordan du kan se denne sæson af South Park fra forskellige dele af verden.

Se South Park Post Covid Special i USA gratis

For indbyggere i USA er alting lidt nemt. Du kan tilmelde dig Paramount Plus-streamingtjenester med direkte adgang gratis. Du kan også få en måneds gratis Paramount Plus-adgang som amerikansk bosiddende. Du bliver dog nødt til at fortsætte med et månedligt abonnement efter eget valg efterfølgende.

For at få gratis en måneds adgang , Tilmeld dig Paramount Plus-netværket med adgangskoden PEAKSALE. Når du først har fået adgang, vil du ikke kun nyde South Park-showet, men også en bred samling af andre spændende shows, inklusive Star Trek Discovery. Så få gratis adgang til Paramount plus i dag, og nyd det bedste.

Se South Park Covid Special i Storbritannien

Mens Paramount Plus skal lanceres i Storbritannien engang i 2022, vil britiske South Park-fans gerne nyde tidlig adgang til showet. Derfor er den gode nyhed, at du kan se showet selv lige nu på enhver af dine streamingenheder.

Så hvordan kan du se det, mens du er i Storbritannien? Det er enkelt, brug en VPN-forbindelse. Før du tilmelder dig et Paramount Plus-abonnement, skal du sørge for at oprette forbindelse til en af ​​de store VPN-tjenesteudbydere. For at se Paramount Plus uden for USA skal du oprette forbindelse til en amerikansk-baseret server.

Selvfølgelig er der en stor samling af VPN-tjenesteudbydere, herunderNordVPN, betragtes som blandt de bedste for briterne. NordVPN har overkommelige prismuligheder, der spænder fra så lavt som £2,44 per måned. Lær mere om NordVPNs priser og tjenester ved at besøge deres webside.

Se South Park the Pandemic Special globalt

Interesserede parter fra andre dele af kloden kan se South Park Post Covid Specials ved hjælp af VPN-forbindelser. Det betyder, at selvom du rejser uden for USA, kan du stadig nå dit yndlingsprogram. Du skal dog have adgang til de bedste VPN-tjenesteudbydere.

En af de bedste VPN'er at bruge overalt i verden er ExpressVPN. ExpressVPN er yderst kompatibel med de fleste streaming-enheder. Faktisk, for personer, der tager længere abonnementer, kan du nyde yderligere reducerede omkostninger. Ifølge websiden er deres gennemsnitlige månedlige omkostninger kun omkring ,95.

En fordel ved at bruge ekspres VPN er, at det fungerer med enheder som Apple TV, Playstation, Roku, Android og IOS-understøttede enheder. Få adgang tilExpressVPNi dag ved at følge deres hjemmeside og tilmelde dig ved hjælp af en af ​​dine enheder.https://www.expressvpn.com/

Hvordan kan du tilmelde dig Paramount Plus?

Her er en kort trin-for-trin guide til, hvordan du tilmelder dig Paramount Plus-tjenester overalt i verden. Det første trin er at sikre, at du får den rigtige VPN, og som nævnt ovenfor, ExpressVPN, NordVPN ogSurfshacker de bedste VPN-muligheder baseret på hvor du er i øjeblikket.

 • Opret forbindelse til serveren efter eget valg
 • Køb et online gavekort fra en af ​​de tilgængelige forhandlere, for det meste i Walmart. Du kan få Paramount Plus Viewing, men med annoncer.
 • Tilmeld dig en Paramount Plus-konto ved at bruge din e-mailadresse og ethvert tilgængeligt postnummer i USA. Men da du har købt et gavekort tidligere, skal du ikke tilføje betalingsoplysninger på næste side.
 • Besøg hovedsiden med plusgavekort for at tilføje den ciffer-pin, der blev sendt i din mail, når du modtager gavekvitteringen.
 • Vælg nu den abonnementsplan, du ønsker, og tilmeld dig

Paramount Network har to muligheder, enten begrænsede reklamer eller reklamefri. Den billigere mulighed giver annoncer fra tid til anden. Alt i alt kan du nyde dine yndlingsprogrammer.

Stream tv hvor som helst

Mens du planlægger dine rejser uden for USA til ferier og videre, så husk at overveje underholdningsmuligheder. Da de fleste mennesker har yndlingsprogrammer, er det selvfølgelig godt at vide, at du nemt kan se dem overalt i verden.

For de South Park-elskere er Post Covid-tilbuddene kun tilgængelige på Paramount Plus-streamingsider. Men du kan nemt få adgang til shows fra hvor som helst globalt ved at vælge gode VPN'er. NordVPN ville være meget godt for briter og alle, der rejser til Storbritannien. For folk andre steder globalt bør den foretrukne VPN være ExpressVPN

Sådan ser du 'Fargo' på Netflix fra USA Forrige Artikel

Sådan ser du 'Fargo' på Netflix fra USA

Sådan springer du sider over i et nummereret dokument i Microsoft Word Læs Mere

Sådan springer du sider over i et nummereret dokument i Microsoft Word