Sådan ser du Hunter x Hunter på Netflix fra hvor som helst

Når det kommer til anime, er Hunter x Hunter en rigtig fed serie, der forbliver en fanfavorit år efter sin finale. At se showet bliver en komplet rutsjebanetur, så lad os komme i gang! Kan vi dog se Hunter x Hunter på Netflix? Lad os finde ud af det!

Hunter x Hunter blev sendt mellem 2011 og 2014, og den er baseret på samme navngivne manga af Yoshihiro Togashi. Animefilmen følger en ung dreng, der ønsker at følge i sin fars fodspor for selv at blive en jæger, et individ, der er et stort medlem af menneskeheden.

Sådan ser du Hunter x Hunter på Netflix2011-serien er faktisk anden gang, Hunter x Hunter blev sat på skærmen. Denne gang indeholdt den en komplet genstart, startende fra begyndelsen af ​​mangaen. Alt i alt har den ingen forbindelse til anime fra 1999.

Showet følger seks forskellige historiebuer og har et svingende antal episoder på tværs af dem, hvor de mindste er 12 og de fleste er 61. Vi vil referere til hver bue som sæson, da det er sådan de er markeret af Netflix, så det er nemmere at følge.

Få den #1 bedømte VPN 70 % RABAT 2-års plan

Er Hunter x Hunter på Netflix?

Det korte svar på spørgsmålet er ja, men virkeligheden er, at det simpelthen afhænger af, hvor du bor. Selvom vi har søgt en del gennem verdens Netflix-biblioteker, lykkedes det kun at finde showet i USA, Schweiz og Indonesien, så andre lande må også have det.

Når det kommer til, hvor mange sæsoner de hver især har, har Netflix US fire sæsoner, der dækker Hunter Exam, Heavens Arena, Phantom Troupe og Greed Island, hvilket er omkring halvdelen af ​​det samlede antal episoder. I Schweiz har Netflix kun de første tre sæsoner. Vi slog dog guld, da vi prøvede det i Indonesien og fandt ud af, at der er alle årstider tilgængelige.

Hvordan kan jeg se Hunter x Hunter hvor som helst?

Ser du, når det kommer til platforme som Netflix, kan du stadig se alt det indhold, der ikke er teknisk beregnet til dig. Og vi siger dette, fordi platformen har separate biblioteker i alle lande, den opererer i, og hver af disse er geoblokeret, så du kun kan se, hvad der blev tildelt din placering. Dette kan være frustrerende, når du prøver at se kvalitetsindhold og opdager, at de ting, du vil se, ikke er tilgængelige på din placering, men du ved, at de er til stede andre steder.

I sådanne situationer kan en VPN gøre underværker, fordi den kan forfalske din IP-adresse og hjælpe dig med at flyve under radaren for at se alle dine yndlingsprogrammer, uanset hvor du er. Vi brugerNordVPN, som er et værktøj med tusindvis af servere over hele verden og nogle stramme privatlivsfunktioner takket være den kryptering, de bruger.

Trin for trin guide

  • Forudsat at du allerede har en Netflix-konto, skal du også få en til NordVPN. Til dette skal du abonnere på tjenesten, og du vil enddafå 3 måneder gratis og 68 % i rabat for den 2-årige plannår du gør dette.
  • Derefter skal du lede efter en server i Indonesien og oprette forbindelse til den. Du kan også vælge et af de andre lande - USA eller Schweiz - hvis du kun er interesseret i de første buer.
  • Når det er gjort, kan du indlæse Netflix i en ny browserfane og se efter Hunter x Hunter. Tryk på showet og nyd historien!

Redaktørens note :NordVPN er vores #1 valg til at fjerne blokering af Netflix. Tilmeld dig den 2-årige plan med NordVPN til ,49 pr. måned, samt 3 måneder GRATIS. En 30-dages pengene-tilbage-garanti er inkluderet på alle planer, så du kan annullere når som helst og få dine penge tilbage.

Vil Netflix finde min VPN?

Det er rigtigt, at Netflix har implementeret VPN-detektionssoftware for nogle år tilbage, men vi har haft en god oplevelse med dette værktøj, der prøver at se vores yndlingsprogrammer, og vi er indtil videre gået uopdaget. Det er dog muligt, at dette sker, men du behøver ikke at fortvivle, hvis det sker for dig.

Faktisk er alt, hvad du skal gøre, at kontakte NordVPNs supportteam, og de vil mere end gerne hjælpe dig med at finde ud af, hvilken server du skal bruge, eller hvilken IP-adresse, så Netflix ikke ved noget om din VPN.

Afskedsord

At have dette ekstra trin, du skal tage for at nyde din yndlingsanime, er ikke ideelt, men det er noget, der ikke er for svært at gøre, og med få andre muligheder til rådighed, bliver det nødt til at klare sig.

Sådan får du en GRATIS VPN i 30 dage

Hvis du har brug for en VPN i et kort stykke tid, når du for eksempel rejser, kan du få vores toprangerede VPN gratis. NordVPN inkluderer en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Du skal betale for abonnementet, det er et faktum, men det tillader det fuld adgang i 30 dage, og derefter annullerer du for fuld refusion . Deres ingen-spørgsmål-stillede afbestillingspolitik lever op til sit navn.

Sådan opretter du forbindelse til et WiFi-netværk ved hjælp af WPS på Android Forrige Artikel

Sådan opretter du forbindelse til et WiFi-netværk ved hjælp af WPS på Android

Sådan rettes PFN LIST CORRUPT i Windows 10 (BSOD) Læs Mere

Sådan rettes PFN LIST CORRUPT i Windows 10 (BSOD)