Sådan rettes Gmail-blokerende Outlook-loginforsøg

Gmail er en så sikker e-mail-tjeneste, som du kunne håbe på. Det tilbyder to-faktor-godkendelse ud over adskillige andre forholdsregler for at holde din konto sikker. Du kan konfigurere din Gmail-konto i de fleste e-mail-klienter, men hvis Gmail anser en e-mail-klient for at være en sikkerhedsrisiko, vil den blokere den fra at logge dig ind. Resultatet er, at du ikke er i stand til at tilføje din Gmail-konto til en e-mail-klient. Dette er, hvad der sker, når du konfigurerer en Gmail-konto i Outlook på dit skrivebord. Her er løsningen til det.

Tilføj din Gmail-konto, som du plejer, og indtast din adgangskode, når du bliver bedt om det. Hvis Gmail blokerer Outlook fra at logge ind, bliver du gentagne gange bedt om at indtaste adgangskoden til din konto.outlook-gmail-blokeret

Når Gmail blokerer et loginforsøg, sender den dig også en e-mail for at advare dig om det samme. Den e-mail er det, der har nøglen til at tillade Outlook at logge ind.

Åbn det, og tryk på linket 'tillader adgang til mindre sikre apps' i e-mailens brødtekst. Det åbner din Google-kontos indstillingsside og fører dig direkte til indstillingen for at tillade/ikke tillade sikre apps.

Mindre sikre apps - gmail

Alt du skal gøre er at vælge indstillingen 'Tænd', og Outlook vil være i stand til at logge ind. Hvis du ikke modtager e-mailen, og du måske ikke, hvis du ikke har aktiveret sikkerhedsadvarsler, skal du blot besøge dine Google-kontoindstillinger .

For at gøre det skal du logge ind på Gmail på dit skrivebord, klikke på din profil og vælge 'Indstillinger'.

På indstillingssiden skal du gå til Log ind og sikkerhed og rulle ned til bunden, hvor du vil se muligheden 'Tillad mindre sikre apps'. Klik på kontakten for at aktivere/deaktivere den.

Login og sikkerhed - Google

Du spekulerer sikkert på, hvad de langsigtede sikkerhedsrisici er her. Dette åbner dig ikke automatisk for sikkerhedsrisici, men du ved ikke, om du har føjet din Gmail-konto til en usikker app.

For at berolige dig vil apps, der bruger Google API til at autentificere din Gmail-konto, for eksempel Pokèmon Go, aldrig blive betragtet som usikre. De gemmer ikke din Gmail-adgangskode, faktisk ved de aldrig, hvad det er til at begynde med.

Det er sandsynligt, at Gmail mener, at Outlook ikke er sikkert, blot fordi det gemmer din Gmail-adgangskode. For at forblive logget på Outlook skal du beholde indstillingen Tillad mindre sikre apps slået til. Du kan ikke ændre det tilbage, når du først er blevet logget ind.

Få daglige tips i din indbakke Nyhedsbrev Tilmeld dig 35.000+ andre læsere
Sådan opretter du forbindelse til et WiFi-netværk ved hjælp af WPS på Android Forrige Artikel

Sådan opretter du forbindelse til et WiFi-netværk ved hjælp af WPS på Android

Sådan rettes PFN LIST CORRUPT i Windows 10 (BSOD) Læs Mere

Sådan rettes PFN LIST CORRUPT i Windows 10 (BSOD)