Sådan repareres Twitch indlæses ikke i Chrome-browseren

Twitch er populær nok til at konkurrere med YouTube, og på trods af sine mange forsøg har YouTube ikke været i stand til at fange Twitchs live-spilstreamingpublikum. Det er stadig den foretrukne platform for alle, der ønsker at streame spil eller se det live. Den har en dedikeret app til Windows 10 og til macOS, men mange mennesker ser stadig Twitch i deres browser. Nogle gange indlæses Twitch dog ikke i Chrome. Sådan kan du rette det.

Twitch indlæses ikke i Chrome

Twitch indlæses muligvis slet ikke, eller den indlæses muligvis delvist, men afspiller ikke en stream. For at rette op på, at Twitch ikke indlæses i Chrome, prøv alle følgende løsninger.Er Twitch oppe?

Besøg nedfor alle eller bare mig og tjek om Twitch virker. Derudover, hvis du har en anden browser installeret, kan du prøve at få adgang til Twitch i den og se, om den virker. Hvis webappen rapporterer, at Twitch virker, og du er i stand til at få den til at fungere i andre browsere, er problemet sandsynligvis med Chrome.

Hvis appen rapporterer, at Twitch er oppe, men du ikke kan få adgang til den i nogen browser, er det muligt, at webstedet bliver blokeret. Hvis du tror, ​​at Twitch muligvis er blokeret af din internetudbyder, er der måder at komme uden om det på. Du kanfjerne blokering af websteder i Chromemed en VPN.

Opdater Chrome

Tjek, om en Chrome-opdatering er tilgængelig. Klik på knappen Flere muligheder øverst til højre, og gå til Hjælp>Om Google Chrome. Det vil tjekke for tilgængelige opdateringer. Hvis en opdatering er tilgængelig, bør du installere den. Du skal genstarte Chrome for at fuldføre opdateringen.

Du bør ikke bruge et OS, der ikke længere understøttes af Chrome, f.eks. Windows 7 som kun modtager sikkerhedsopdateringer.

Tjek udvidelser

Det er muligt, at en af ​​dine udvidelser blokerer Twitch. Alle indholdsblokerende udvidelser såsom adblockere eller pop-up-blokkere er de første ting, du bør tjekke. Hvidliste Twitch i disse typer udvidelser, og prøv derefter at indlæse Twitch.

Mange brugere rapporterer, at Adblock plus forhindrer Twitch i at indlæse, så du kan enten hvidliste Twitch-domænet, eller du kan prøve en anden annonceblokeringsudvidelse.

Ryd cache

Dette svarer næsten til at slukke og tænde for din computer igen. Ryd Chrome-cachen for at se, om det virker. Du kan prøve følgende to ting;

  1. Hold Ctrl-tasten nede, og tryk på F5 for at genindlæse Twitch. Hvis dette ikke virker, skal du gå videre til trin 2 nedenfor.
  2. Indtast i Chrome URL-linjen chrome://settings/clearBrowserData . Tryk på Enter, og klik på knappen 'Ryd data'. For god ordens skyld skal du genstarte Chrome og derefter prøve at besøge Twitch.

Ryd DNS-cache

Åbn kommandoprompt og indtast følgende;

|_+_|

Tryk på Enter. Kommandoen udføres inden for få sekunder. Genstart dit system, og prøv derefter at få adgang til Twitch i Chrome.

Nulstil Chrome-flag

Chrome-flag er eksperimentelle funktioner, som du kan aktivere, men de kan forstyrre nogle websteder, især mere komplekse, såsom Twitch. Prøvenulstilling af alle Chrome-flagfor at se, om det løser problemet.

Få daglige tips i din indbakke Nyhedsbrev Tilmeld dig 35.000+ andre læsere
Sådan opretter du forbindelse til et WiFi-netværk ved hjælp af WPS på Android Forrige Artikel

Sådan opretter du forbindelse til et WiFi-netværk ved hjælp af WPS på Android

Sådan rettes PFN LIST CORRUPT i Windows 10 (BSOD) Læs Mere

Sådan rettes PFN LIST CORRUPT i Windows 10 (BSOD)