Sådan opretter du ikoner til Windows 10

Hvis du vilerstatte ikoner for visse appseller filer på dit system, er det ret nemt at gøre. Du kan dog have problemer med at finde det rigtige ikon, og en simpel ICO-fil gør muligvis ikke tricket. Hvis du ikke har de nødvendige tekniske færdigheder til at oprette ikoner til Windows 10, er du ikke nødvendigvis ude af muligheder. Hvis du har en.png'true'>

Opret ikoner

Der er tonsvis af værktøjer til at skabe ikoner fra.png'https://icoconvert.com/'>IcoConvert . Det kan ændre størrelsen på billeder samt anvende en formstil. Vi anbefaler kraftigt, at du bruger et billede, der er en firkantet, ellers vil det blive strakt eller klemt. Hvis du downloader billeder til brug, skal du sørge for, at de ikke er ophavsretligt beskyttet.

Når du har billedet, skal du besøge IcoConvert og uploade det. Du kan springe trin 2 og 3 over og rulle ned direkte til trin 4.Sørg for, at indstillingen 'ICO for Windows 7, Windows 8, Vista og XP' er valgt. Det vil spare dig for den tid, du bruger på at vælge en størrelse til billedet. Klik på Konverter ICO, og billedet vil blive konverteret til et ikon. Klik på download-knappen og gem filen på dit skrivebord.

Ikonfilerne fungerer perfekt til Windows 10, selvom appen ikke siger det. Ikonet fungerer for alle ikonstørrelser, der kræves på Windows 10, men kvaliteten afhænger af den originale fil, du har uploadet. Hvis du uploadede en fil, der er 8×8 i størrelse, vil den ikke se rigtig ud, hvis du bruger den til enStart menu flise.

Få daglige tips i din indbakke Nyhedsbrev Tilmeld dig 35.000+ andre læsere
Sådan opretter og importerer du en Bitmoji-avatar i Snapchat Forrige Artikel

Sådan opretter og importerer du en Bitmoji-avatar i Snapchat

Sådan kontrollerer du en FedEx-kravstatus Læs Mere

Sådan kontrollerer du en FedEx-kravstatus