Sådan opretter du en signatur i Outlook til Office 365 på Windows 10

Outlook understøtter flere signaturer. Hvis du bruger Outlook med Office 365, kan du oprette en e-mail-signatur på dens webgrænseflade og også på Outlook-skrivebordsappen. Hvis du beslutter dig for at oprette mere end én signatur, kan du vælge, hvilken du vil bruge med en besked, når du skriver den. Sådan kan du oprette en signatur i Outlook til Office 365.

Signatur i Outlook til Office 365

Åbn Outlook på dit Windows 10-skrivebord, og gå til Filer> Indstillinger. I vinduet Indstillinger skal du gå til fanen Mail og klikke på knappen 'Signaturer'.Et nyt vindue åbnes. Klik på knappen 'Ny' og giv din signatur et navn. Hold det kort og præcist. Hvis du har flere e-mail-konti konfigureret med Outlook, skal du bruge rullemenuen 'E-mail-konto' til at vælge den konto, du opretter en signatur for. Disse signaturer oprettes pr. konto. Når navnet er oprettet, skal du indtaste signaturen i feltet 'Rediger signaturer' under den.

I en Outlook Office 365-signatur kan du tilføje tekst og formatere den, som du vil, du kan inkludere et visitkort, fotos og hyperlinks. Hold det simpelt, og hvis du kan, undgå at inkludere billeder, da nogle e-mail-tjenester kan blokere dem fra at blive vist og give din signatur et uprofessionelt udseende, eller de kan bare markere det som spam.

Tilføjelse af en signatur

Outlook tilføjer en signatur fra dem, du har sat op til en besked som standard, men du kan ændre den til en anden, når som helst du vil. For at ændre signaturen, der bruges i en meddelelse, skal du klikke på rullemenuen 'Signatur' på fanen Besked i meddelelsesvinduet og vælge en af ​​de signaturer, du vil bruge. Hvis du klikker på 'Signaturer', vil du blive ført til Outlooks signaturkomponist, hvor du kan redigere eller oprette flere signaturer.

Signaturer vil være synlige for dine modtagere uanset hvilken platform (desktop eller mobil), eller hvilken app (Gmail, Thunderbird, Mail på macOS, Mail på Windows 10 osv.) de ser beskeden på. Outlooks signaturer erstatter alle e-mail-signaturer, som du har konfigureret på webversionen af ​​en e-mail-tjeneste. Det kan du f.eksoprette en e-mail-signatur i Gmailmen hvis du forbinder din Gmail-konto til Outlook og skriver og sender en besked fra Outlook, vil signaturen, du oprettede i Gmail, ikke blive brugt. I stedet vil Outlook bruge den signatur, der er oprettet i Outlook-appen. Hvis der ikke er oprettet en signatur i Outlook, vil beskeden blive sendt uden en.

Få daglige tips i din indbakke Nyhedsbrev Tilmeld dig 35.000+ andre læsere
Sådan sletter du filer, men beholder mapper på Windows 10 Forrige Artikel

Sådan sletter du filer, men beholder mapper på Windows 10

Sådan ser du Premier League på Firestick Læs Mere

Sådan ser du Premier League på Firestick