Sådan kombinerer du lyd og video på Windows 10

Det er ikke let at kombinere to forskellige filtyper til én fil, hvis du har med mediefiler at gøre. Kombination af billeder kan udføres med en gennemsnitlig billededitor, men hvis du skal kombinere lyd og video, har du brug for en videoeditor til jobbet. Hvis lyden har nøjagtig samme længde som videoen, dvs. du behøver ikke at redigere noget, arbejdet er lettere. Hvis lyden skal redigeres til en bestemt del af videoen, bliver det mere kompliceret.

Kombiner lyd og video på Windows 10

Windows 10 leveres med en videoredigerer ud af æsken, og til grundlæggende redigering og kombination af filer gør den jobbet. Det vil være i stand til at eksportere videoen i høj kvalitet.

 1. Åbn lagerbilleder på Windows 10.
 2. Klik på Ny video knap på toppen.
 3. Vælg 'Nyt videoprojekt' fra menuen.  Giv dit projekt et navn. Klik på knappen 'Tilføj'til venstre, og vælg videoen som du vil tilføje lyden til.
 1. Når videoen er tilføjet, træk og slip det på tidslinjen.

 1. Klik på 'Brugerdefineret lyd' knap.
 2. Vælg lydfilensom du vil tilføje til videoen, dvs. kombinere med den. Brug skyderentil vælg hvornår (under videoen) lyden skal begynde at afspille , og hvornår det stopper.
 3. Du kan tilføje flere lydfiler ved at klikke på knappen 'Tilføj'. Hver lydfil kan placeres individuelt.
 4. Klik på 'Udført'efter du har placeret lyden.

 1. Foretag eventuelle andre redigeringer af videoen, som du ønsker. For at eksportere den skal du klikke på knappen Udfør video.
 2. Vælg outputkvalitet. Klik på Eksporter.

Redigering af lyd

Videoeditoren i Fotos-appen lader dig ikke redigere lydfiler. Hvis du har brug for at redigere, dvs. klippe og flette lydklip, før de kan føjes til videoen, og du leder efter en gratis løsning, du kan bruge Audacity . Hvis du ikke ønsker at downloade og installere en app, kan duredigere lyd i din browser.

Konklusion

Videoeditoren i Fotos-appen kan virke tilstrækkelig, men den er grundlæggende. En god videoredigerer giver dig mulighed for at redigere lyd- og videofiler sammen på flere tidslinjer. Det gør det muligt at skære lyden sammen med videoen, som, hvis du har en lang lydoptagelse og en lang video, vil gøre redigeringen lettere. Hvis du oplever, at du ofte skal kombinere lyd- og videofiler, bliver du sandsynligvis nødt til at købe en app til jobbet.

Få daglige tips i din indbakke Nyhedsbrev Tilmeld dig 35.000+ andre læsere
Sådan sletter du filer, men beholder mapper på Windows 10 Forrige Artikel

Sådan sletter du filer, men beholder mapper på Windows 10

Sådan ser du Premier League på Firestick Læs Mere

Sådan ser du Premier League på Firestick