Sådan indstilles Xbox-controllerens kamerafølsomhed i Steam

Steam kan arbejde med næsten alle typer spilcontrollere, dvs. hvis controlleren er registreret som hardware på dit system, vil den også blive opdaget af Steam selv. Hvor godt controlleren fungerer i et spil afhænger virkelig af, hvilken type det er, og hvilken controller spillet understøtter.

Xbox controller kamera følsomhed

Xbox-controlleren understøttes af de fleste spil. Hvis du skal vælge mellem en PS4-controller og en Xbox-controller, er Xbox-controlleren et bedre valg. Controllere styrer alle aspekter af gameplay, inklusive bevægelse og POV eller kamera. Hvis du synes, at kamerakontrollerne på en Xbox-controller er for følsomme, kan du ændre dem.

1. Kamerafølsomhed i spillet

Spil med god understøttelse af en controller vil have muligheder indbygget for at ændre, hvad kontrollerne gør.  Åbn spilletdu vil styre kameraets følsomhed i.
 1. Gå til spillets indstillinger.
 2. Lede efter controller indstillinger.
 3. Under controllerindstillinger, find vandrette og lodrette følsomhedsindstillinger og ændre dem for at passe til dig selv.

Desværre er indstillingspanelet forskelligt i alle spil, så vi kan ikke fortælle dig, hvor du skal kigge. Dit spil har muligvis slet ikke disse kontroller. Gå i så fald til den næste løsning.

2. Indstil kamerafølsomhed pr. spil

Du kan indstille kamerafølsomheden for et Steam-spil pr. spil.

  Tilslut din Xbox-controller til dit Windows 10-system. Åbn Steam.
 1. Gå til din bibliotek.
 2. Vælg spilletdu vil indstille Xbox-controllerens kamerafølsomhed for.
 3. Klik på Fanen Controllerkonfiguration.

 1. I vinduet, der åbnes, vælg den kontrol eller gruppe af knapper, der styrer kameravisningen.
 2. Klik på 'Yderligere indstillinger'.
 3. Brug skydere for vandret og lodret skalafølsomhed for at ændre følsomheden af ​​kamerakontrollerne.
 4. Klik på Tilbage(eller tryk på B). Kør spillet, og kameraets følsomhed vil blive øget eller reduceret i henhold til dine nye indstillinger.

Konklusion

Det er en god ide at indstille kameraets følsomhed pr. spil. Hvis et spil har indstillinger for vandret og lodret følsomhed, bør du bruge det først for at se, om gameplayet forbedres. Rediger kun Steams controller-konfiguration, hvis spillets egne indstillinger ikke tillader dig at ændre kamerafølsomhed, eller hvis de ikke fungerer så godt, som de burde. Hvis du finder ud af, at du skal ændre kamerafølsomheden for alle spil, kan du ændre hovedkonfigurationen for en controller. For at gøre det skal du gå til Steam>Indstillinger>Controllers og klikke på Generelle controllerindstillinger.

Få daglige tips i din indbakke Nyhedsbrev Tilmeld dig 35.000+ andre læsere
Sådan ser du 'Fargo' på Netflix fra USA Forrige Artikel

Sådan ser du 'Fargo' på Netflix fra USA

Sådan springer du sider over i et nummereret dokument i Microsoft Word Læs Mere

Sådan springer du sider over i et nummereret dokument i Microsoft Word