Sådan gemmer du et udklipsholderbillede på macOS

MacOS-udklipsholderen er lige så dygtig som udklipsholderen på ethvert andet operativsystem. Den kan kopiere alle mulige ting; tekst, billeder og filer. Billeder kan kopieres fra enhver app, der kan vise dem til dig, og du kan indsætte dem i en note, i et dokument eller en besked. Hvis du bare vil gemme billedet som et billede, kan du bruge Preview-appen. Preview-appen er ikke kun en filfremviser; du kan bruge den til at oprette en ny fil, og i dette tilfælde kan du bruge den til at gemme et udklipsholderbillede på macOS.

Gem et udklipsholderbillede

Først skal du kopiere et billede til dit udklipsholder. Du kan gøre dette fra en browser. Højreklik på et billede, og vælg muligheden for kopiering af billede i kontekstmenuen.Sørg for, at du ikke kopierer andet til dit udklipsholder, før du har gemt dette billede. Åbn Preview fra Spotlight eller fra Launchpad. Da du ikke har givet den en fil at åbne, vil den vise dig en dialogboks til at vælge en fil. Gå til menulinjen og vælg Filer>Ny fra Udklipsholder.

Preview-appen åbnes, og billedet på dit udklipsholder indsættes automatisk. Du har grundlæggende oprettet en ny fil, der skal gemmes. Gå til Filer og vælg indstillingen Gem. Da dette er Preview, kan du bruge det til at gemme billedet i ethvert format, som det understøtter ogden understøtter en del af dem. Kvaliteten af ​​billedet vil ikke lide, medmindre du vælger at gemme det i et komprimeret format, og du reducerer dets kvalitet. Størrelsen på billedet vil være den samme som det originale billede, du kopierede. Lærredsstørrelsen indstilles automatisk, da du opretter filen fra udklipsholderen.

Preview er en ret avanceret filfremviser. Du vil normalt ikke finde noget lignende på desktop-operativsystemer. Der er tredjeparts filfremvisere, men du har brug for mange af dem for at have alle de funktioner, som Preview har. Det eneste problem er, at med så mange funktioner har brugere en tendens til at glemme eller antage, at appen ikke vil tillade dem at oprette en ny fil.

macOS har ikke en skrible- eller tegneapp som Paint, som er go-to-appen på Windows til at indsætte billeder eller skærmbilleder. Det har Preview, som ikke giver dig et åbent, tomt lærred til at tegne, men det gør så meget mere.

Få daglige tips i din indbakke Nyhedsbrev Tilmeld dig 35.000+ andre læsere
Sådan opretter og importerer du en Bitmoji-avatar i Snapchat Forrige Artikel

Sådan opretter og importerer du en Bitmoji-avatar i Snapchat

Sådan kontrollerer du en FedEx-kravstatus Læs Mere

Sådan kontrollerer du en FedEx-kravstatus