Sådan ændrer du dit Steam-profilbillede

Din Steam-profil kan enten være offentlig eller privat. Det er helt op til dig, hvilken type information du viser offentligt. Som de fleste online-id'er og profiler, lader din Steam-konto dig også indstille et profilbillede. Du kan altid springe dette trin over, hvis du vil. Hvis du har brug for at ændre dit Steam-profilbillede, er det ret nemt. Du kan ændre det fra Steam-webportalen og også fra Steam-klienten.

Steam profilbillede

Besøg Steam i din browser og log ind med dit Steam ID . Øverst til højre skal du klikke på dit brugernavn og vælge Vis profil i rullemenuen. Klik på knappen Rediger profil på din profilside.Rul ned til sektionen Avatar, og vælg det billede, du vil bruge, eller du kan vælge en af ​​de tilgængelige spilavatarer. Upload billedet, og det vil blive synkroniseret til din desktop-klient om et par sekunder. Vær meget opmærksom på størrelseskravene til billedet, fordi der ikke er nogen beskærings- eller positioneringsværktøjer til rådighed til at centrere et billede.

For at ændre dit Steam-profilbillede fra Steam-klienten skal du åbne det. Øverst til højre skal du vælge dit visningsnavn og vælge Se min profil i rullemenuen. Klik på knappen Rediger profil på din profilskærm.

Dette fører dig til den samme profilredigeringsskærm som den på Steam-webportalen. Rul ned til Avatar-sektionen og upload det billede, du vil bruge. Steam-klienten har heller ikke nogen billedbeskærings- eller positioneringsværktøjer til billedet. Denne del af Steam-klienten er dybest set en webindpakning af webportalen. Sørg for, at billedet har den rigtige størrelse, og klik derefter på Upload.

Du kan kun uploade ét billede, og det vil blive skaleret ned til to mindre størrelser til visning i blandt andet vennelisten. Da det samme billede, som du uploader, bliver nedskaleret, er det en god idé at finde et, der ser rimeligt godt ud, selv når det er lille.

Hvis du har et billede, der ikke har den rigtige størrelse, kan du altid beskære og ændre størrelsen på det. Beskær billedet til en firkant, og tilpas derefter størrelsen på det for de bedste resultater. Spillets avatarer er heller ikke et dårligt valg, selvom de naturligvis ikke vil være unikke, fordi mange mennesker bruger dem.

Du kan ændre dit Steam-profilbillede når som helst, og fra enten webportalen eller desktop-klienten.

Få daglige tips i din indbakke Nyhedsbrev Tilmeld dig 35.000+ andre læsere
Sådan sletter du filer, men beholder mapper på Windows 10 Forrige Artikel

Sådan sletter du filer, men beholder mapper på Windows 10

Sådan ser du Premier League på Firestick Læs Mere

Sådan ser du Premier League på Firestick