Hvordan bliver man fjernet fra Omegle? (2022-opdatering)

At blive udelukket fra Omegle er et træk, uanset om du har fortjent det eller ej, men at vente på, at admins løfter banhammeren, kan tage lang tid op til 4 måneder (120 dage). I dag analyserer vi situationen for at se, hvor længe Omegle-forbud faktisk varer, plus viser dig, hvordan du forkorter din straf til ingenting ved at bruge en VPN.

Er du blevet udelukket fra Omegle?

Vi fandt, at disse var de bedste VPN'er til at fjerne blokering af Omegle:  NordVPN – Bedste mulighed for at få adgang til Omegle hvor som helst – En god allrounder, der fungerer godt med Omegle og også med streamingtjenester, herunder Netflix.
 1. SurfsharkEn overkommelig måde at komme forbi Omegle-forbud. Strømlinet grænseflade kræver ingen teknisk ekspertise, da du kan bruge enhver server til at fjerne blokeringen af ​​websteder og apps.
 2. ExpressVPNHurtig og pålidelig VPN til at omgå dit Omegle-forbud fra hvor som helst i verden uden begrænsninger. Inkluderer en 30-dages pengene-tilbage-garanti.
 3. CyberGhostFungerer godt med Omegle og fjerner blokering af de fleste websteder. Let at bruge.
Få den #1 bedømte VPN 70 % RABAT 2-års plan

Hvad er Omegle?

For at blive udelukket fra Omegle vil vi dække de fire bedste VPN'er i detaljer, men for dem af jer, der leder efter et hurtigt svar, viste vores test, at disse er de bedste muligheder.

Omegle er en populær chatside, der lader dig tale med fremmede på internettet. Du indtaster oplysninger om dine interesser, så bliver du forbundet med en tilfældig fremmed, som du kan slå en snak med.

Omeglestartede som en tekstbaseret chatside, men har udviklet sig til også at inkludere andre funktioner som videoopkald. For den uindviede kan det virke mærkeligt aktivt at opsøge samtaler med fremmede, men det kan vise sig at være oplysende, bizart, morsomt eller i det mindste underholdende nok til at slå noget tid ihjel. Når alt kommer til alt, er hæmninger, der ellers kunne kvæle en flydende frem og tilbage mellem fuldstændig fremmede, gjort op med takket være Omegles politik om at give fuldstændig anonymitet til brugerne. Tilprivatliv nødder, garantien for aldrig at få deres data forbundet med deres identitet tilskynder til at prøve tjenesten.

Den anonymitet er dog et tveægget sværd. Omegle ønsker ikke at gå vejen forChatroulette, så den har nogle strenge regler om indhold og adfærd, der er tilladt på platformen. Det har endda implementeret en automatiseret blokeringssoftware, der blokerer brugere, der bryder reglerne.

Nogle gange er softwaren dog for entusiastisk og blokerer uskyldige brugere. I dette tilfælde kan brugernebruge en VPNat komme rundt om blokken.

Få den #1 bedømte VPN 70 % RABAT 2-års plan

Hvorfor brugere bliver udelukket fra Omegle

Omegles servicevilkår er ret komplekse, og enhver overtrædelse af dem kan resultere i et forbud. Problemet er, at mens nogle forbud er legitime, sker forbuddet automatisk ved hjælp af software, og det kan også ved et uheld forbyde uskyldige Omegle-brugere.

Nogle af grundene til, at brugere bliver udelukket fra Omegle inkluderer:

 1. Du brød servicevilkårene . Der er nogle ting, der er imod servicevilkårene, som du ville forvente: ingen seksuel chikane, ingen nøgenhed, ingen truende beskeder og så videre. Men der er også nogle mærkeligt specifikke regler, som du måske ikke er klar over. Det kan du f.eks. ikkeafspille musiknumreunder videoopkald, da dette er i strid med love om ophavsret. Hvis du havde musik tændt i baggrunden under et opkald, kunne du blive udelukket fra Omegle.
 2. Du blev rapporteret af en anden bruger. Hvis du var uenig med en anden Omegle-bruger, kan de have indgivet en klage over din adfærd, hvilket kan føre til, at du bliver forbudt. Problemet med dette er, at der ikke er nogen måde for dig at dele din side af historien, hvis den anden bruger forsøger at få dig forbudtfra Omegleuretfærdigt.
 3. Du har problemer med en ustabil internetforbindelse . Hvis din internetforbindelse er langsom eller upålidelig, f.eks3G dataforbindelse på din telefon, så opdager du måske, at du ofte bliver droppet ud af chats i Omegle. Hvis dette sker ofte, så tror Omegle-systemet, at du er enspam boteller en trold og kan forbyde dig for det.

Det største problem med Omegle-forbud er, at der ikke er nogen nem måde for brugere at appellere forbud på grund af softwarefejl. Disse brugere søger så ofte efterhvordan man bliver fjernet fra Omeglefor at blive ved med at bruge tjenesten. Det kan trods alt være vanedannende!

Hvor længe varer Omegle Ban?

Omegle-forbud kan vare fra 1 uge op til 4 måneder. Hvor lang tid et forbud varer, afhænger af sværhedsgraden af ​​årsagen til, at du blev forbudt i første omgang. Forbud starter ved en uges længde og kan gå op til 120 dage for alvorlige overtrædelser. Normalt skal du bare vente på, at dit forbud bliver ophævet, men der er en måde at omgå det på, som vi viser dig i denne artikel.

Hvis du er en gentagelsesforbryder, eller hvis du begår en meget alvorlig lovovertrædelse, så kan du blive perma-banned fra Omegle. Dette gøres ved, at siden registrerer din IP-adresse og blokerer alle forsøg på forbindelse fra den IP-adresse. Hvis dette sker, vil du slet ikke være i stand til at bruge Omegle-tjenesten længere - medmindre du bruger instruktionerne nedenfor, altså!

Hvorfor blev jeg forbudt på Omegle? Vi

Sådan bliver forbudt fra Omegle

Hvis du er blevet udelukket fra Omegle, men er fast besluttet på at vende tilbage til at bruge siden, er der metoder, der kan hjælpe dig med at gøre det. Fordi forbud er baseret på din IP-adresse, er alt hvad du skal gøre at gørefå en ny. Når du først har en anden IP-adresse, genkender Omegle-systemet dig ikke som den samme bruger, der blev forbudt, så du kan få adgang til webstedet og bruge det som normalt.

IP-adresseforbud på Omegle

Den bedste måde at få enny IP-adresseer at bruge en VPN. Vi viser dig snart alle detaljer om, hvordan du bruger en VPN. Der er andre alternativer til at blive udelukket fra Omegle, som at bruge en webproxy til at give dig selv en ny IP-adresse, men dette virker ikke altid, daweb proxyerkan detekteres af nogle tjenester. En anden metode, du kan prøve, er at nulstille dit hjemmenetværk for at få en ny IP-adresse ved at slukke dit modem i flere minutter, før du tænder det igen. Hvorvidt dette virker eller ej, afhænger af den særlige opsætning, som din internetudbyder bruger, så din kilometertal kan variere.

Kort sagt: den nemmeste og mest pålidelige måde at få en ny IP-adresse, når du vil have en, er at bruge en VPN.

Hvordan en VPN kan hjælpe dig med at blive fjernet fra Omegle

Med en VPN er det nemt at få en ny IP-adresse og komme rundt med adgang til Omegle. Først skal du tilmelde dig en VPN-tjeneste og downloade den software, som dit VPN-firma leverer. Du installerer denne software på den enhed, du vil bruge til Omegle – enten din computer eller dintelefon. Når du åbner softwaren, kan du bruge den til at vælge en hvilken som helst af de servere rundt om i verden, som drives af din VPN-udbyder. Vælg din server, og opret forbindelse til den ved hjælp af softwaren.

Når du er forbundet til en VPN-server, vil alle de data, som din enhed sender over internettet, værekrypteretog dirigeret via den server. Det betyder, at du får tildelt en IP-adresse på serveren i stedet for din rigtige IP-adresse fra dit hjemmenetværk.

Når du besøger Omegle, mens du er forbundet til en VPN, vil du være i stand til at bruge Omegle-tjenesten, selvom du er blevet udelukket, da du nu har en ny IP-adresse.

Sådan vælger du den rigtige udbyder til at komme uden om et forbud fra Omegle

Nu hvor du ved, at du har brug for en VPN for at komme uden om et forbudaf Omegle, skal du blot vælge en VPN-udbyder. Selvom du måske overvejer at bruge engratis VPN'erfor at spare nogle penge, anbefaler vi ikke dette, da gratis VPN'er kan stjæle dine data og gøre digmindre sikker. Du vil have en VPN, der er sikker og sikker samt nem at bruge.

Her er de kriterier, vi bruger til at vælge en VPN til Omegle-brugere:

 1. Masser af servere så du harflere mulighederat vælge imellem, når du skal have en ny IP-adresse.
 2. Gode ​​sikkerhedspolitikker for at holde dig sikker, som at bruge stærk 256-bit kryptering og have eningen-logning politikfor at beskytte dit privatliv.
 3. Hurtige forbindelseshastigheder så tilslutning til din VPN ikke vil bremse dig, når du erstreamingellerdownloader
 4. Nem at bruge software atunderstøtter operativsystemernesom du vil bruge til Omegle.

Bedste VPN-tjeneste til at slå Omegle-forbud

Vi kiggede mange VPN'er igennem for at finde dem, der opfyldte disse kriterier, og vores anbefalinger er nedenfor.

en.NordVPN

Besøg nordvpn.com

NordVPNer den ideelle VPN for avancerede brugere, der ønsker tonsvis af muligheder for at tilpasse og justere deres VPN-forbindelse. Med industristandard 256-bit kryptering og ingen logfiler er dit privatliv næsten sikret, når du opretter forbindelse til Omegle. Når du omgår forbud, kan du endda bruge NordVPNs praktiske tutorial på deres hjemmeside til at guide dig.

NordVPNs hovedkrav til berømmelse er deres brede udvalg af specialbyggede servere, inklusive til P2P-downloading (fantastisk til torrents), dobbelt VPN (som tilføjer et andet lag af kryptering til din VPN-forbindelse for utrolig beskyttelse), anti-DDoS og endda løg over VPN.

I alt antallet af tilgængelige serveremed denne VPNer en massiv 5.800 servere i 59 lande. Softwaren kan installeres på enheder, der kører Windows, Mac OS, Linux, iOS, Chrome OS, Android eller Windows Phone.

Læs hele voresNordVPN anmeldelse.

Fordele
 • SÆRTILBUD: 2-årig plan (70 % rabat - link nedenfor)
 • Hurtige og stabile forbindelser
 • Torrenting er eksplicit tilladt
 • Baseret i Panama
 • 24/7 kundeservice.
Ulemper
 • Automatisk servervalg kan være upålidelig
 • Apps kan nogle gange være langsomme til at oprette forbindelse.
BEDST TIL OMEGLE: Få en enorm rabat på 70 % for at tilmelde dig den 3-årige plan, hvilket sænker den månedlige pris til kun ,49 . Bemærk også, at alle planer kommer med en 30-dages pengene-tilbage-garanti uden besvær.

to.Surfshark

Besøg surfshark.com

Surfsharker en relativ nykommer til VPN-scenen, men de gør allerede en enorm indflydelse takket være en række funktioner, som få andre udbydere tilbyder. For det første er der ikke sådan noget som en Surfshark-specialserver, fordi de alle er specialservere. Ingen roder rundt i forsøget på at finde den rigtige forbindelse, der besejrer dit Omegle-forbud. Bare opret forbindelse til den nærmeste, hurtigste server, og du er tilbage til at chatte af hjertens lyst.

Dette virker, selvom du sidder fast i et særligt undertrykkende land; bare slå Surfsharks NoBorders-funktionalitet til for at sprænge gennem censur og netværksblokeringer. Og takket være et fuldt sikret netværk af kun RAM-servere (der tæller langt over 800 noder i 50 lande), behøver du aldrig at bekymre dig om, at din VPN holder på følsomme oplysninger, der kan bruges til at afsløre din aktivitet.

Det bedste er, Surfshark begrænser dig aldrig til … noget. Det betyder ubegrænsede samtidige forbindelser, serverswitche, båndbredde – alt sammen helt privat. Med Surfshark er Omegle-blokke og andre barrierer for det frie og åbne internet fortid.

Læs hele voresSurfshark anmeldelse.

Fordele
 • Fjern blokering af VoIP i undertrykkende regimer som WhatsApp, Skype, Discord og mere
 • Ubegrænset serverskift
 • VPN tilsløring på enhver server med speciel Camouflage funktion
 • Baseret på De Britiske Jomfruøer, hvor der ikke er nogen love om dataopbevaring
 • Få hjælp når som helst på dagen via e-mail, telefon eller live chat.
Ulemper
 • Servernetværk er ikke nær så ekspansivt som store konkurrenter
 • Relativt ung VPN skal stadig vise sig at være troværdig i det lange løb.

Læs hele voresSurfshark anmeldelse.

BEDSTE BUDGETMULIGHED: Surfshark gør det nemt for enhver at fjerne blokeringen af ​​Omegle med et enkelt klik på en knap. Få 83 % rabat på en to-årig plan + 3 måneder GRATIS for kun 2,21 USD om måneden.

3.ExpressVPN

Besøg expressvpn.com

ExpressVPNer en enormt populær VPN blandt både nye og erfarne brugere takket være dens kombination af hastighed, sikkerhed og brugervenlighed. Antallet af tilgængelige servere er meget stort, med 3.000+ VPN-servere på 160 VPN-serverplaceringer i 94 lande, så du har ingen problemer med at finde en stærk forbindelse.

ExpressVPN bruger stærk 256-bit kryptering til at holde dine data sikre og har en politik uden logning, så du kan være sikker på, at dine data aldrig bliver registreret eller givet til en anden part. Der er yderligere muligheder for sikkerhed i softwaren, såsom DNS-lækagebeskyttelse, så ingen kan spore dig gennem din DNS-brug, en kill-switch for at forhindre, at du ved et uheld sender data over en usikker forbindelse og en IP-adressekontrol.

Forbindelseshastighederne er nogle af de bedste, vi har set i enhver VPN, så du bliver ikke bremset, når du chatter over Omegle. VPN-softwaren tilbyder en enkel grænseflade tilgængelig til Windows, Mac OS, Linux og Android, plus nogle spilkonsoller og smart-tv'er. Der er også tilgængelige browserudvidelser til Google Chrome, Mozilla Firefox og Apple Safari-browsere.

Bemærk: Hvis du har problemer med at fjerne blokeringen af ​​Omegle med ExpressVPN, skal du være opmærksom på, at du skal prøve en rækkeforskellige servere, eller du kontakter ExpressVPNs 24/7 live chat supportfor at give dig specialiserede IP-adresser, der er optimeret til tjenesten.

Læs hele voresExpressVPN anmeldelse.

Fordele
 • SÆRTILBUD: 3 måneder gratis (49% rabat - link nedenfor)
 • Super hurtige servere
 • AES-256-kryptering på regeringsniveau
 • Ingen logs for personlige data
 • Kundeservice (24/7 Chat).
Ulemper
 • Dyr måned-til-måned plan.
OPBLOKER OMEGLE HVOR som helst: ExpressVPN’s store krypterede netværk gør det kort med Omegle IP-forbud, så du kan komme tilbage til at chatte med det samme.Få 3 måneder gratis og spar 49 % på årsabonnementet. 30-dages pengene-tilbage-garanti inkluderet.

Fire.CyberGhost

Besøg cyberghost.com

CyberGhoster den VPN, som vi anbefaler til Omegle-brugere, der ønsker en enkel grænseflade, der ikke kræver omfattende teknisk knowhow for at fungere. Du skal blot åbne softwaren og klikke på indstillingen Surf anonymt, som vil forbinde dig til en server, der giver dig en ny IP-adresse, og som automatisk konfigurerer alle muligheder og indstillinger for dig. Med blot et enkelt klik er du klar til at vende tilbage til at bruge Omegle. Der er også andre muligheder for andre anvendelser, såsom torrenting anonymt, fjernelse af blokering af streamingwebsteder som Netflix og beskyttelse af dit netværk. Du kan også manuelt oprette forbindelse til en server, hvis du foretrækker det, og du vil have et netværk på over 6.300 servere i 89 lande at vælge imellem.

Hastighederne på CyberGhost VPN er rigeligt hurtige nok til de fleste behov, og sikkerheden er også god takket være brugen af ​​256-bit kryptering og en no-logging-politik. Softwaren er tilgængelig til iOS, Android, Windows og Mac OS.

Læs hele voresCyberGhost anmeldelse.

Fordele
 • Fjerner blokering af amerikanske Netflix + BBC iPlayer
 • Fantastisk brugeroplevelse og nem installation
 • 2.048-bit RSA-nøgler og SHA256-godkendelse
 • Strenge politik uden logs
 • 24 timers support.
Ulemper
 • Kan ikke fjerne blokeringen af ​​nogle andre streamingwebsteder.
LÆSER TILBUD: Få 79 % rabat på 18-måneders planen. Kun ,75 om måneden.

Omegle Ban Varighed Ofte stillede spørgsmål

  Er jeg udelukket fra Omegle?
  Hvis du får en fejlmeddelelse, når du går ind på Omegle-webstedet, hvori det står, at noget som at du er blevet udelukket fra Omegle på grund af mulige overtrædelser af servicevilkår, kan det være, at du eller en anden, der bruger din computer eller netværk, er udelukket. Hvor længe varer et Omegle-forbud?
  Omegle-forbud kan være mellem 1 uge eller op til 4 måneder. Forbuddet kan vare en uge og kan vare op til 120 dage afhængigt af de begåede overtrædelser. Alvorlige lovovertrædere (der fortsætter med at bryde de samme regler) kan blive permanent udelukket fra Omegle. Hvorfor forbød Omegle mig?
  Det nemme svar er, fordi du, eller en anden, der bruger din computer eller netværk, brød Omegles servicevilkår - som er ret komplekse. Hvad skal man gøre, hvis Omegle forbyder dig?
  omegle banning er baseret på IP-adresser, så alt du skal gøre er at sørge for at ændre den IP-adresse, du bruger – en VPN er det perfekte værktøj til det. Hvordan kommer man forbi Omegle-forbuddet?
  Ved at bruge en VPN får du en ny IP-adresse (hvor som helst i verden), og det hjælper dig med at komme rundt med at få adgang til Omegle-tjenesten.

Afsluttende tanker om Omegle og brug af en VPN for at blive udelukket

Omegle er en sjov chattjeneste, men den har problemer med dens automatiske blokeringssoftware, som nogle gange kan blokere brugere ved et uheld, selvom de ikke bryder reglerne. Blokkere påOmeglekan vare fra en uge til 120 dage, og det er svært at finde en måde at bestride et forbud. Vi har anbefalet en række VPN'er, som du kan bruge til at komme rundt om Omegle-blokke og fortsætte med at bruge tjenesten.

Er du nogensinde blevet udelukket fra Omegle ved et uheld? Brugte du en VPN til at komme rundt om blokken? Fortæl os om det i kommentarerne nedenfor.

Sådan får du en GRATIS VPN i 30 dage

Hvis du har brug for en VPN i et kort stykke tid, når du for eksempel rejser, kan du få vores toprangerede VPN gratis. NordVPN inkluderer en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Du skal betale for abonnementet, det er et faktum, men det tillader det fuld adgang i 30 dage, og derefter annullerer du for fuld refusion . Deres ingen-spørgsmål-stillede afbestillingspolitik lever op til sit navn.

Sådan gør du din Amazon Fire TV Stick hurtigere Forrige Artikel

Sådan gør du din Amazon Fire TV Stick hurtigere

Sådan rettes DirecTV-fejlen 771, 40 Læs Mere

Sådan rettes DirecTV-fejlen 771, 40