Sådan ser du Incredibles 2 på Netflix fra hvor som helst

Da alle troede, at der ikke var noget håb om nogensinde at se endnu en Incredibles-film i biograferne, overraskede Walt Disney Pictures alle med en længe ventet efterfølger, der kom 14 år efter originalen. Incredibles 2 er fantastisk, og vi vil gerne blive ved med at se det igen og igen, men kan vi gøre det på Netflix? Lad os finde ud af det.

Incredibles 2 er den animerede superheltefilm skabt af Pixar Studios under Walt Disney. Filmen blev lanceret i 2018 og følger den originale Incredibles-film, der kørte i 2004. Historien følger den samme Parr-familie, mens de forsøger at genoprette offentlighedens tillid til superhelte, mens de stadig kæmper med almindelige familieproblemer.Filmen byder på stemmer fra Craig Nelson, Holly Hunter, Sarah Vowell og Samuel L. Jackson, selvom listen naturligvis er meget længere. Filmen indtjente omkring 1,2 milliarder dollars på verdensplan, hvilket gør den til den fjerde mest indbringende animationsfilm hidtil. Incredibles 2 blev også nomineret til bedste animerede spillefilm ved Golden Globe Awards og Oscars, men tabte til Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Få den #1 bedømte VPN 60 % rabat på 2 års plan

Er Incredibles 2 på Netflix?

Ja! Heldigvis for alle er Incredibles 2 en film, der fortsat kan ses på Netflix USA. Når vi taler om tilgængelighed i USA, i betragtning af at der nu er mulighed for at abonnere på Disney+, kan det snart blive afbrudt fra Netflix US-biblioteket. Uanset hvad, for nu er Incredibles 2 tilgængelig på Netflix US, såvel som Netflix Canada, for at nævne nogle få.

Hvad med Netflix UK eller Netflix Australien?

Desværre er Incredibles 2 ikke tilgængelig at se på Netflix i Storbritannien eller i Australien. Det er ret irriterende for lokale fans, kan vi forstå, men det betyder ikke, at der ikke er nogen måde at se dem med dit nuværende abonnement. Du skal simpelthen være en lille smule kreativ med de værktøjer, der er tilgængelige i øjeblikket.

Redaktørens note: NordVPN er vores #1 valg til at fjerne blokering af Netflix. Tilmeld dig den 2-årige plan med NordVPN til ,49 pr. måned, samt 3 måneder GRATIS. En 30-dages pengene-tilbage-garanti er inkluderet på alle planer, så du kan annullere når som helst og få dine penge tilbage.

Hvordan ser man Incredibles 2 fra dit land?

Da vi lavede vores research, skiftede vi gennem omkring et dusin lande for at se, om Incredibles 2 var tilgængelig på disse markeder eller ej, og vi stod tomme. Ikke desto mindre ved vi med sikkerhed, at filmen er tilgængelig i Canada og USA. Hvis du vil se filmen, uanset hvor du bor, kan du gøre det ved at bruge en VPN. Disse værktøjer kan nemt forfalske din IP-adresse, så webstedet tror, ​​du er i USA eller Canada og fjerner blokeringen af ​​det lokalt tilgængelige indhold.

Kort sagt, når Netflix ser, at din IP kommer fra USA, viser de det bibliotek, der er tilgængeligt der, i stedet for det, du er vant til at se. Du ved sikkert allerede, at Netflix har specifikke lister over film og shows i hvert land, det er tilgængeligt i, for det meste på grund af de licensaftaler, de formåede at underskrive. Selvom du måske betaler stort set den samme abonnementspris som nogen i USA, får du ikke det samme indhold, som de gør der.

Så en VPN gør underværker for dig, når de ting, du vil se, ikke er tilgængelige på din lokale platform.

Vi bruger jævnligt NordVPN, fordi det er et værktøj med tusindvis af servere over hele verden, inklusive snesevis i USA og Canada. Ydermere har værktøjet også gode krypteringsprotokoller i brug for at hjælpe med at beskytte dit privatliv og din identitet.

Trin for trin guide

  • Så længe du har et Netflix-abonnement, er alt du skal gøre at abonnere på NordVPN. De tilbyder endda 3 måneder gratis og 68 % rabat for den 2-årige plan til ,49 pr. måned, så sørg for at drage fordel af vores aftale!
  • Derefter skal du finde en server, der er i USA eller Canada, og oprette forbindelse til den.
  • Når forbindelsen er etableret, kan du genindlæse din Netflix-side eller åbne den i en anden fane, søge efter Incredibles 2 og begynde at se!

Er denne metode idiotsikker?

Så vidt vi har oplevet, lykkedes det NordVPN at flyve under Netflixs radar. Som du måske allerede ved, har NordVPN VPN-detektionssoftware, men det virker ikke altid. Hvis de tilfældigvis finder ud af, at du bruger en VPN, vil de vise en meddelelse på webstedet, der fortæller dig, at du skal slukke for det og prøve igen.

Hvis dette sker for dig, skal du blot kontakte NordVPN og få en lille snak med deres 24/7 supportteam. De vil gerne pege dig mod en IP-adresse, der fungerer med det Netflix-bibliotek, du vil have adgang til.

At se Incredibles 2 online på Netflix er ikke noget, der er for svært at gøre, hvis du lige ved, hvordan du gør dette. Nu hvor du gør det, kan du gå videre og nyde filmen, når som helst du vil. Vi har allerede lavet popcornene!

Sådan får du en GRATIS VPN i 30 dage

Hvis du har brug for en VPN i et kort stykke tid, når du for eksempel rejser, kan du få vores toprangerede VPN gratis.NordVPN inkluderer en 30-dages pengene-tilbage-garanti.Du skal betale for abonnementet, det er et faktum, men det tillader detfuld adgang i 30 dage, og derefter annullerer du for fuld refusion. Deres ingen-spørgsmål-stillede afbestillingspolitik lever op til sit navn.

Sådan aktiveres Cortana (Windows 10), når den mangler Forrige Artikel

Sådan aktiveres Cortana (Windows 10), når den mangler

Sådan refunderes spil på Steam Læs Mere

Sådan refunderes spil på Steam