Sådan ser du Agents Of Shield sæson 5 online (Kodi-streams inkluderet)

Marvels længste tv-show, Agents of Shield, udsender i øjeblikket sin femte sæson. Selvom showet har haft sine op- og nedture gennem årene, så sæson 4 ud til at nå et nyt skridt med et twist på en virtual reality-verden, der gjorde showet medrivende og skubbede det tilbage til området for must-watch-visning.

Sæson fem fortsætter denne trend med et sci-fi-twist på det gamle setup, der indeholder Daisy og holdet sendt ud i rummet for en ny serie af eventyr. Showet nærmer sig sine 100thafsnit, hvilket er en stor præstation og vil blive fejret med en særlig episode.Hvis du ønskede at komme tilbage til dette show og nyde det friske bud på den nye sæson, så læs videre for instruktioner på hvordan man ser Agents of Shield sæson 5 online.

Få den #1 bedømte VPN 60 % rabat på 2 års plan

Sådan ser du Agents Of Shield på ABC Go eller Hulu

Hvis du ser fjernsyn gennem en kabelpakke i USA, så kan du nemt tune ind på ABC for at se de seneste afsnit af Agents of Shield, når de sendes. Og du kan også bruge ABC-webstedet – så længe du har adgang til ABC på kabel, kan du bekræfte din konto på ABC Go og streame episoder på din computer.

Men hvis du ikke har et amerikansk kabelabonnement, og du vil se showet online, kan det være lidt vanskeligere. En populær måde at se online på er at bruge den abonnementsbaserede Hulu-videostreamingtjeneste, som har alle episoder af showet i high definition-format og er meget brugervenlig.

Der er dog et problem med Hulu: det er kun tilgængeligt i USA og på et meget begrænset grundlag i Japan. Hvis du bor uden for USA, vil du ikke være i stand til at tilmelde dig en Hulu-konto eller bruge hjemmesiden til at streame episoder.

Heldigvis er der en måde at bruge Hulu uden for USA. Du skal bare bruge en VPN.

Sådan bruger du en VPN til at se Hulu

Vi har skrevet en hel guide til, hvordan du bruger Hulu uden for USA, men her er kernen: med en VPN kan du få det til at se ud på websteder, som om du får adgang til dem fra et andet sted i verden. En VPN fungerer ved at kryptere de data, som din enhed sender ud, og derefter sende disse krypterede data videre til en server et andet sted. På serveren dekrypteres dataene og fortsætter til deres oprindelige placering. Du installerer et stykke VPN-software på din computer eller telefon, så bruger du denne software til at oprette forbindelse til en server et andet sted – i dette tilfælde et sted i USA.

Nu, når du besøger Hulu-webstedet, vil det læse dig som værende i USA, selvom du faktisk er placeret et andet sted. Så du kan tilmelde dig en Hulu-konto og se film eller episoder – inklusive Agents of Shield sæson 5 – hvor som helst i verden.

Nedenfor har vi listet et par af vores yndlings-VPN'er, der er bekræftet at arbejde med Hulu:

1. ExpressVPN

Det er uden tvivl det største og bedst respekterede navn i VPN-spillet ExpressVPN . Den har superhurtige forbindelser, som er ideelle til streaming af high definition-video, og den fungerer godt med Hulu. Skal du have adgang til indhold fra andre steder i verden, er det ikke noget problem takket være det store servernetværk, som tilbyder servere i 145 byer i 94 forskellige lande.

Når du vil bruge din VPN på en række forskellige platforme, er det ikke noget problem. Du kan installere softwaren på alle slags Windows-enheder plus Mac OS-, Linux- og Android-enheder. Ud over denne bekvemmelighed er sikkerheden fremragende med stærk 256-bit AES-kryptering og en politik uden logning.

Fordele
 • Fungerer med amerikanske Netflix, iPlayer, Hulu og andre tjenester
 • Hurtigste servere vi har testet
 • OpenVPN, IPSec & IKEv2-kryptering
 • Fører ingen logs over personlige data
 • Live Chat Support.
Ulemper
 • Lidt dyrere end nogle andre muligheder.
LÆSERAFTALE : Få 3 måneder gratis på ExpressVPNs årlige plan og spar 49% Besøg ExpressVPN

2. IPVanish

Når du vil have en lynhurtig VPN, der også er nem at bruge, kan du prøve IPVanish . De er kendt for deres hurtige forbindelser, og de har et netværk på mere end 850 servere i 60 forskellige lande inklusive USA.

Forbindelserne fungerer fint med Hulu, og de stærke sikkerhedsfunktioner er en god bonus. Du kan installere softwaren på Windows, Mac, iOS og Android.
Vi har en eksklusiv aftale på IPVanish tjenester til læsere af vanedannende tips: få 60 % rabat på årsabonnementet , hvilket bringer prisen ned til kun ,87 om måneden . Der er også syv dages pengene tilbage garanti, så du kan købe i tillid.

Besøg IPVanish

3. NordVPN

Hvis du vil have en VPN, der vil gøre det bedste stykke arbejde med at beskytte dit privatliv samt lade dig bruge Hulu uden for USA, så NordVPN er et godt valg. Med stærk kryptering og en politik uden logning vil denne udbyder holde dig sikker, samtidig med at du frit kan udforske internettet. Det store netværk med 1070 servere i 60 lande betyder, at du vil være i stand til at få adgang til indhold fra næsten hvor som helst.

NordVPN-tjenesten fungerer på Hulu uden problemer, og der er også en praktisk SmartPlay-funktion, som hjælper dig med at få adgang til alle websteder, der normalt ikke tillader VPN-adgang. Den eneste ulempe er, at ikke alle serverforbindelser er superhurtige, men med et par klik vil du være i stand til at finde en meget hurtigt nok til at se video.

Fordele
 • SÆRTILBUD: 2-årig plan (70 % rabat - link nedenfor)
 • GooglePlay-brugerbedømmelse: 4,3/5,0
 • Torrenting/P2P eksplicit tilladt
 • Dobbelt databeskyttelse
 • God kundeservice via chat.
Ulemper
 • Nogle gange er det langsomt med at behandle refusioner (men gør det altid).
Få en kæmpe rabat på 66 % på NordVPNs toårige special , til en samlet pris på kun ,99 pr. måned , med en 30 dages pengene-tilbage-garanti. Besøg NordVPN

Sådan ser du Agents of Shield på Kodi

Men hvad hvis du ikke har en Hulu-konto og ikke har råd til abonnementet? I så fald er der en alternativ måde at se Agents of Shield sæson 5 online gratis.

Du kan bruge tilføjelser til Kodi-mediecentersoftwaren til at streame indhold af enhver art. Kodi er et gratis open source-program, som du kan installere på din Windows-, Mac-, iOS-, Android- eller Linux-enhed og bruge til at organisere og se dine medier. Men softwaren bliver endnu bedre, når du installerer tilføjelser, som giver dig yderligere funktioner som streaming fra internettet.

Nedenfor viser vi dig to tilføjelser til Kodi, som du kan bruge til at se Agents of Shield online gratis. Du skal dog være opmærksom på, at disse tilføjelser giver dig adgang til ophavsretligt beskyttet indhold og derfor kan være ulovligt i nogle lande. Hvis du vil bruge disse tilføjelser, bør du helt sikkert få en VPN, da det kan være risikabelt at streame ophavsretligt beskyttet indhold over en usikker internetforbindelse.

For Kodi-brugere er den VPN, som vi anbefaler, IPVanish på grund af dens hurtige forbindelser og brugervenlighed. Når du har en VPN installeret og klar til at gå på din Kodi-enhed, kan du installere disse tilføjelser og begynde at se shows som Agents of Shield online.

Pagt

En af de mest populære tilføjelser til streaming af film og tv-shows gennem Kodi er Covenant. Denne tilføjelse har et enormt indholdsbibliotek, som du kan få adgang til, inklusive alle de seneste afsnit af sæson 5 af Agents of Shield. En stor fordel ved denne tilføjelse er, at nyt indhold tilføjes utroligt hurtigt, så du vil ofte opdage, at et nyt afsnit er tilgængeligt, som du kan streame inden for få minutter efter, at episoden er sendt på tv. Læs videre for at få instruktioner til at installere og bruge denne tilføjelse:

Sådan installeres Covenant-tilføjelsen til Kodi

 1. Start på din Kodi startskærmen
 2. Kig efter det tandhjulsformede indstillinger ikonet og klik på det
 3. Gå nu til Filhåndtering
 4. Klik videre til Tilføj kilde
 5. Klik på boksen, der siger
 6. Indtast denne URL nøjagtigt: https://archive.org/download/repository.xvbmc
 7. Giv kilden et navn, som f.eks xvbmc
 8. Klik Okay
 9. Vend tilbage til startskærmen
 10. Klik på Tilføjelser
 11. Klik på ikonet, der ligner en åben boks
 12. Klik på Installer fra zip-fil
 13. Klik på xvmbc , så videre xvbmc-4.2.0.zip
 14. Venteet sekund, og når kilden er installeret, vil der være en meddelelse
 15. Klik på Installer fra lager
 16. Klik på XvBMC (Add-ons) REPOSitory
 17. Klik på Video tilføjelser
 18. Rul ned til Pagt og klik på den
 19. Dette viser en skærm med oplysninger om tilføjelsen. Klik på Installere fra menuen nederst
 20. Venteet sekund igen, og du får endnu en meddelelse, når tilføjelsen er blevet installeret

Sådan bruges Covenant-tilføjelsen til Kodi

Når Covenant-tilføjelsen er installeret, kan du begynde at bruge den til at streame episoder med det samme. Sådan gør du:

 1. Start på din Kodi hjemmeside
 2. Gå til Tilføjelser
 3. Gå til Video tilføjelser
 4. Gå til Pagt
 5. Gå til Søg
 6. Vælg nu TV-shows
 7. Type skjoldmidler ind i indtastningsfeltet, og tryk derefter på enter
 8. En liste over resultater vises. Rul til Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. og klik på den
 9. Klik på Sæson 5
 10. Klik på titlenaf enhver episode for at se en liste over streams Klik på en streamog videoen begynder

Elysium

En anden tilføjelse, som du kan bruge til at streame tv-shows og film, er Elysium. Denne har et lidt mindre udvalg af indhold, men den er velegnet til Agents of Shield-fans. Du finder masser af sci-fi, action og genredramaer her, plus en hel sektion for Marvel-film, som helt sikkert vil behage.

Sådan installeres Elysium-tilføjelsen til Kodi

 1. Begynd på din Kodi startskærmen
 2. Find indstillinger ikon, der ligner et tandhjul, og klik på det
 3. Gå til Filhåndtering
 4. Klik på Tilføj kilde
 5. Klik hvor der står
 6. Indtast denne URL, og sørg for at få den helt rigtig (inklusive https://): https://noobsandnerds.com/portal/
 7. Giv kilden et navn. Vi kalder det noobsandnerds
 8. Klik Okay
 9. Vend tilbage til din startskærmen
 10. Klik på Tilføjelser
 11. Klik på ikonet, der ligner en åben boks
 12. Klik på Installer fra zip-fil
 13. Klik på noobsandnerds , så videre noobsandnerds Repo (2.3.0).zip
 14. Venteet øjeblik. Når installationen er fuldført, vises en meddelelse
 15. Klik på Installer fra lager
 16. Klik på noobsandnerds Repository
 17. Klik på Video tilføjelser
 18. Find Elysium og klik på den
 19. Du vil se en skærm, der beskriver tilføjelsen. Klik på i menuen nederst Installere
 20. Venteet øjeblik igen. Du vil se en anden meddelelse for at fortælle dig, at tilføjelsen er blevet installeret

Sådan bruges Elysium-tilføjelsen til Kodi

Med tilføjelsen installeret kan du se her, hvordan du bruger den til at se Agents of Shield sæson 5:

 1. Start på din Kodi hjemmeside
 2. Gå til Tilføjelser
 3. Gå til Video tilføjelser
 4. Klik på Elysium
 5. Gå til Søg , derefter til TV-shows
 6. Type skjoldmidler ind i tekstboksen og tryk enter
 7. En liste over resultater vises. Find Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D og klik på den
 8. Klik nu på Sæson 5
 9. Klik på titlenaf en episode for at se en liste over tilgængelige streams Klik på en streamog videoen begynder at afspille

Konklusion

Fans af superhelteshows kender helt sikkert til Agents of Shield nu. Men hvis du er kommet bagud med at se nye afsnit, er det nu et godt tidspunkt at tune ind igen. Sæson 4 var den hidtil mest anmelderroste, og sæson 5 ser ud til at følge trop med sit originale og spændende plottwist.

Det kan være en smerte at se Agents of Shield, medmindre du har et kabelabonnement. I USA kan du bruge Hulu-tjenesten til at streame episoder, hvilket er meget praktisk. Men Hulu er ikke tilgængelig for internationale brugere, medmindre du bruger en VPN til at få adgang til webstedet.

Alternativt, hvis du ikke har en Hulu-konto, kan du bruge tilføjelser til Kodi til at se showet online gratis. Vi har vist dig to tilføjelser, som er vores favoritter til at streame dette show.

Hvordan ser du tv-serier online? Bruger du en af ​​disse metoder, eller er der en anden måde, du foretrækker? Fortæl os om det i kommentarerne nedenfor.

Sådan gør du din Amazon Fire TV Stick hurtigere Forrige Artikel

Sådan gør du din Amazon Fire TV Stick hurtigere

Sådan rettes DirecTV-fejlen 771, 40 Læs Mere

Sådan rettes DirecTV-fejlen 771, 40