Sådan bruger du en endebyfinder til Minecraft

Minecraft har masser af forskellige spilgenererede strukturer, som en spiller kan finde. De strukturer, der ikke spiller en rolle i at få dig til Enden, indeholder stadig kister, og det er sjovt at udforske dem.

Hvis du spiller Minecraft til slutningen, og du kommer til Enden og besejrer Ender-dragen, kan du prøve at finde End City. End City giver brugerne ifølge Gamepedia det bedste bytte i hele spillet. At finde det er værd at bruge tid på at søge efter det.

End City finder i Minecraft

For at gøre tingene nemmere kan du bruge en webapp til at finde End City. Alt hvad du behøver er startværdien for din Minecraft-verden.Der er dog én fangst; Minecraft har to forskellige udgaver; Java og grundfjeld. Dette vil virke for alle Java-frø, men der er ingen garanti for, at det vil fungere for et Bedrock-frø. For at komme uden om det, skal du konvertere Bedrock-frøet til et Java-frø.

Grundfjeldsfrø til Java

For at konvertere grundfjeldets frø til Java,

  1. Hvis frøværdien er positiv , brug det Som det er.
  2. Hvis frøværdien er negativ, tilføj 4294967296 til det.

Hvis du ikke er klar over, hvordan dette virker, eller hvordan du finder frøværdien for verden, så tjek vores detaljerede guide til, hvordan du konverterer Minecraft Bedrock-frø til Java.

End City finder

Følg disse trin, som de er, selvom du bruger Bedrock-versionen. Sørg for, at seed-værdien er blevet konverteret til en Java-seed-værdi.

  1. Besøg det Chunkbase End City finder app.
  2. Fra rullemenuen, vælg Java-versionen.
  3. Gå ind i frøværdi.

  1. Når resultaterne er indlæst, vil du se prikker på gitteret.
  2. Hold musen over en prikog se nederst til højre.
  3. Du vil se koordinater og om og hvilken slags struktur prikken repræsenterer .
  4. Bemærk værdierne, og gå til slutningen for at se efter End City.

Konklusion

Du kan altid bruge kommandoer til at finde endebyen. Hvis du er bekymret for at miste dine præstationer osv., i dit spil, kan du bruge frøet til at skabe et nyt verdenskort i kreativt og køre kommandoen i det. Koordinaterne, der returneres, vil fungere for det kort, du spiller på, da frøet er det samme. Chunkbase lover ikke, at det altid vil fungere for Bedrock, men det er nemt at omgå, hvis du konverterer frøet til Java.

Få daglige tips i din indbakke Nyhedsbrev Tilmeld dig 35.000+ andre læsere
Sådan opretter du forbindelse til et WiFi-netværk ved hjælp af WPS på Android Forrige Artikel

Sådan opretter du forbindelse til et WiFi-netværk ved hjælp af WPS på Android

Sådan rettes PFN LIST CORRUPT i Windows 10 (BSOD) Læs Mere

Sådan rettes PFN LIST CORRUPT i Windows 10 (BSOD)