Sådan spiller du Bloons TD 6 på Linux

Bloons TD 6 er den nyeste post i Bloons TD-serien. Det er på iOS, Android og Steam. Det er et tårnforsvarsspil, der er både singleplayer og multiplayer, og det er fantastisk sjovt! Sådan får du spillet til at fungere på din Linux-pc!

Bloons TD 6 på Linux

Bloons TD 6 virker på Linux, men kun med Steam Play-kompatibilitetsværktøjets hjælp. Dette værktøj giver dig mulighed for at køre Windows-software på Linux. For at komme i gang med Steam Play-værktøjet skal du installere Linux Steam-klienten.Installer Steam

For at få Steam Linux-klienten til at fungere på din Linux-pc skal du åbne et terminalvindue. Når terminalvinduet er åbent og klar til brug, skal du følge kommandolinjeinstallationsinstruktionerne nedenfor, der svarer til det Linux-operativsystem, du bruger i øjeblikket.

Ubuntu

På Ubuntu er det relativt nemt at installere Steam. Brug blot Apt kommandoen nedenfor for at få det til at fungere.

|_+_|

Debian

På Debian er det ikke så nemt at installere Steam som at bruge apt-get install . I stedet skal du downloade Steam DEB-pakken fra internettet og bruge dpkg værktøj til at få det til at fungere.

|_+_|

Arch Linux

Bruger du Arch Linux og har du brug for at få den seneste udgivelse af Steam til Linux, der fungerer på din Linux-pc? Først skal du sikre dig, at du har konfigureret multilib-softwarelageret på din computer. Udfør derefter følgende kommando.

|_+_|

Fedora/OpenSUSE

På Fedora og OpenSUSE er det muligt at få Steam til Linux-klienten installeret indbygget, men instruktionerne er ret kedelige. Så i stedet anbefaler vi stærkt opsætning af klienten ved hjælp af Flatpak-instruktionerne.

Flatpak

Flatpak har Steam-appen pakket sammen, og det er fantastisk for dem, der ikke kan få Steam installeret på deres Linux-pc på nogen anden måde. Hvis du vil installere Steam via Flatpak, er den første ting, du skal gøre, at indstille Flatpak-runtiden på dit system ved at følge denne vejledning.

Efter at have konfigureret Flatpak runtime på din computer, skal du konfigurere Flathub app store. Flathub er den mest populære Flatpak distributionsbutik, og Steam er tilgængelig der. Indtast kommandoen nedenfor for at aktivere Flathub.

|_+_|

Nu hvor Flathub App Store er sat op på din Linux-pc, kan du afslutte Flatpak Steam-installationsprocessen ved at udføre følgende flatpak installation kommando nedenfor.

|_+_|

Installer Bloons TD 6 på Linux

Når du har installeret Steam på din Linux-pc, skal du åbne den. Når den er åben, skal du logge ind på din konto med dine legitimationsoplysninger og logge ind. Følg derefter trin-for-trin instruktionerne nedenfor.

Trin 1: Åbn Steam, og klik på Steam-menuen med musen. Når du har klikket på denne menu, skal du vælge knappen Indstillinger for at åbne Steam-indstillinger.

Find afsnittet Steam Play inde i Steam-indstillingerne og klik på det. Herfra skal du markere Aktiver Steam Play for understøttede titler samt Aktiver Steam Play for alle andre titler. Klik på OK for at bekræfte dine ændringer.

Trin 2: Find knappen STORE øverst på Steam og klik på den med musen for at få adgang til Steam Store. Find søgefeltet inde i Steam Store, skriv Bloons TD 6, og tryk på Gå ind nøglen til at søge.

Ved tryk på Gå ind tast, se gennem Steam-søgeresultaterne for spillet, og klik på det med musen for at få adgang til Bloons TD 6 Steam Storefront-siden.

Trin 3: På Bloons TD 6 Steam Store-forsiden skal du se efter den grønne Tilføj til kurv-knap, og vælge den med musen for at tilføje den til din indkøbskurv. Derfra kan du købe spillet ved at bruge din foretrukne betalingsmetode.

Trin 4: Når du har købt Bloons TD 6 til din brugerkonto, skal du finde knappen LIBRARY øverst på Steam og klikke på den for at få adgang til dit Steam-bibliotek. Når du er i dit Steam-bibliotek, skal du finde søgefeltet og indtaste Bloons TD 6. Klik derefter på spillet i søgeresultaterne for at få adgang til dets Steam-biblioteksside.

Trin 5: På Bloons TD 6 Steam-bibliotekssiden vil du se en kort oversigt over spillet samt en blå INSTALL-knap. Klik på denne blå INSTALL-knap for at starte download og installation af Bloons TD 6 på din Linux-pc. Det vil ikke tage for lang tid, da det ikke er et særligt stort spil.

Når spillet er færdig med at downloade, er der ikke andet at gøre. Find den grønne PLAY-knap, klik på den med musen for at begynde at nyde Bloons TD 6 på din Linux-pc.

Fejlfinding

Hvis du har problemer med at spille Bloons TD 6 på din Linux-pc, bør du overveje at tjekke Bloons TD 6 ud. Protondb side for hjælp!

Få daglige tips i din indbakke Nyhedsbrev Tilmeld dig 35.000+ andre læsere
Sådan opretter du forbindelse til et WiFi-netværk ved hjælp af WPS på Android Forrige Artikel

Sådan opretter du forbindelse til et WiFi-netværk ved hjælp af WPS på Android

Sådan rettes PFN LIST CORRUPT i Windows 10 (BSOD) Læs Mere

Sådan rettes PFN LIST CORRUPT i Windows 10 (BSOD)