Sådan sletter du Twitter-konto (permanent) - Hurtig vejledning

Twitter er en populær social platform, hvor du kan gøre din stemme hørt ved at skrive tweets eller interagere med andre brugeres tweetede beskeder.

I modsætning til den almindelige opfattelse behøver du ikke at registrere en konto for at bruge Twitter. Faktisk er det muligt at besøge Twitter som en uregistreret bruger, men du vil ikke være i stand til at sende tweets eller interagere med eksisterende.

Men hvad nu hvis du allerede har en Twitter-konto og bare gerne vil af med den? Du ved helt sikkert, at blot ikke at bruge det, vil det ikke slette det fra eksistensen, og det er svært at ignorere, især hvis du har knyttet personlige oplysninger til det.



Nå, i modsætning til andre sociale platforme gik Twitter ikke af vejen for at forhindre dig i at slette din konto. Sandt at sige er det ret nemt at gøre det, og vi har udarbejdet trin-for-trin instruktioner til at guide dig gennem processen.

D

Sådan sletter du Twitter-konto

Det er lidt forvirrende at kalde denne proces for en kontosletning, når det i virkeligheden kun er at deaktivere den. Der kan opstå en vis forvirring som følge af, at dette udtryk bliver lidt misbrugt.

Det, der faktisk sker, er, at du laver en deaktiveringsanmodning, som du skal bekræfte. Herefter er der 30 dages ventetid, hvorefter selve sletteprocessen indtræffer.

I løbet af denne 30-dages tidsramme kan du logge ind på din konto igen og gendanne den ved at annullere deaktiveringsprocessen.

Husk, at efter 30-dagesperioden sker sletning af din konto ikke med det samme, da det kan tage en ekstra uge, før din konto er fuldstændig slettet fra eksistensen.

Med det i tankerne, her er, hvordan du effektivt kan deaktivere din Twitter-konto:

Slet Twitter-konto fra din webbrowser

  1. Gå over til Twitter
  2. Log ind på din konto
  3. Klik på Mere knap
  4. Vælg Indstillinger og privatliv
  5. Gå til Din konto afsnit
  6. Klik på Deaktiver din konto knap
  7. Læs Hvad skal du ellers vide afsnit
  8. Klik på Deaktiver knap en gang til for at bekræfte

Bemærk, at ovenstående trin også gælder for Windows 10 Twitter-appen, da appen blot er en indpakning for Twitter-webstedet. Bare følg webbrowserens trin i Twitter-appen til Windows 10 for at deaktivere din konto.

Deaktiver Twitter fra Twitter-mobilappen

  1. Tryk på hamburgerknappen (den, der ligner tre vandrette linjer)
  2. Gå til Indstillinger og privatliv
  3. Tryk på Konto knap
  4. Rul ned til bunden af ​​skærmen
  5. Vælg Deaktiver din konto
  6. Tryk på Deaktiver knappen for at bekræfte din handling

Og det er alt, du skal gøre. Bare husk, at hvis du ombestemmer dig inden for op til 30 dage efter at have anmodet om deaktivering af din Twitter-konto, kan du annullere processen og gendanne din konto fuldt ud.

Hvordan fjerner man slettede tweets fra Google?

Nogle gange kan du se slettede tweets på Google eller endda tweets, der tilhører en deaktiveret Twitter-konto. Men at forsøge at få adgang til dem vil føre til en Twitter. Den side eksisterer ikke! fejlside.

Dette skyldes, at Google (og enhver anden søgemaskine for den sags skyld) cachelagde søgeresultaterne, og tweets vises stadig under søgeresultaterne i et stykke tid. Til sidst vil søgemaskiner indeksere opdaterede Twitter-oplysninger, men de kan stadig blive vist i søgeresultaterne indtil da.

På den lyse side er der noget, du kan gøre for at spole hele fjernelsesprocessen frem.

  1. Kopier URL'erne på de tweets, du vil fjerne fra indekset
  2. Gå over til Google Fjern forældet indholdsværktøj
  3. Klik på Ny anmodning knap
  4. Sørg for, at du er på Side fanen
  5. Indsæt URL'en i det angivne felt
  6. Klik på Indsend knap

Bemærk, at du muligvis skal være logget ind på din Google-konto, før du kan fremsætte en anmodning om at fjerne forældet indhold fra Googles indeks. Hvis ovenstående trin ikke virker, skal du blot logge ind på din Google-konto og prøve dem igen.

Hvordan kan jeg downloade mine Twitter-data?

Hvis din beslutning om at deaktivere din Twitter-konto er endelig, vil du måske downloade alle dine Twitter-kontodata og sikkerhedskopiere dem et sikkert sted.

Husk dog, at du ikke vil være i stand til at downloade disse data efter at have deaktiveret din konto, så sørg for at anmode om download, før det sker.

  1. Gå til Twitter data download side
  2. Log ind på din Twitter-konto, hvis det er nødvendigt
  3. Bekræft din adgangskode ved at skrive den i det angivne felt
  4. Klik på knappen Bekræft
  5. Fuldfør processen ved at klikke på knappen Anmod om arkiv

Bemærk, at hvis du har en bekræftet e-mail, vil du modtage et downloadlink på den e-mail, du har registreret med din Twitter-konto. Ellers vil du bare modtage en meddelelse i appen, så snart arkivet er klar til at downloade.

Twitter-konti kan nemt deaktiveres

For at afslutte tingene, hvis du tidligere har overvejet at slette din Twitter-konto, men opgav at tro, at det ville være kompliceret, er du velkommen til at prøve igen.

Vi har prøvet det selv og fundet ud af, at det ikke kun er en tur i parken at deaktivere en Twitter-konto, men du kan også anmode om et arkiv med alle dine Twitter-data, mens du er i gang.

Bare sørg for, at du ved, hvad du laver; ellers har du ikke mere end 30 dage til at gendanne processen og gendanne din Twitter-konto, der snart skal slettes.

Få daglige tips i din indbakke Nyhedsbrev Tilmeld dig 35.000+ andre læsere
Sådan opretter du forbindelse til et WiFi-netværk ved hjælp af WPS på Android Forrige Artikel

Sådan opretter du forbindelse til et WiFi-netværk ved hjælp af WPS på Android

Sådan rettes PFN LIST CORRUPT i Windows 10 (BSOD) Læs Mere

Sådan rettes PFN LIST CORRUPT i Windows 10 (BSOD)