Sådan konverteres et billede til gråtoner på Windows 10

En god måde at gemme farvet blæk på en printer er at udskrive billeder i gråtoner, når du kan. Du kan ikke undgå at udskrive i farver i nogle tilfælde, f.eks. hvis du udskriver et cirkeldiagram, men de fleste billeder fungerer lige så godt i sort/hvid. Sort og hvid, eller gråtoner, som det mere almindeligt kaldes, kræver kun sort blæk for at udskrive. Sådan kan du konvertere et billede til gråtoner uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Udskriv dialog

Forudsat at du skal udskrive billedet, og billedet ikke er en del af et dokument, kan du kontrollere, om din printers udskriftsindstillinger tillader dig at udskrive i gråtoner. Microsoft Print til PDF-appen har desværre ikke denne mulighed.

Du kan bruge Microsoft Edge til at udskrive i sort/hvid.paint.net

Hvis din printers dialogboks for udskriftsindstillinger ikke tillader dig at udskrive et farvet billede i gråtoner, eller billedkvaliteten forringes for meget, når printeren konverterer det, kan du først konvertere billedet til gråtoner og derefter udskrive det.

En af de bedste apps til at konvertere et billede til gråtoner er Paint.net. Det er gratis og nemt at bruge. Download og installer Paint.net . Åbn det billede, du vil konvertere til gråtoner, i Paint. Brug Ctrl+A tastaturgenvejen til at vælge alt på det aktuelle lag.

Når laget er valgt, skal du gå til Justeringer>Sort og hvid.

Gem det nye billede med et andet filnavn, eller lad det overskrive det originale billede. Det er dit valg. Det resulterende billede er ret godt med hensyn til kvalitet.

Microsoft Office Suite

Hvis du tilføjer billeder til et Word-dokument, en PowerPoint-præsentation eller et Excel-regneark, og du ikke har tid til individuelt at konvertere dem alle til gråtoner med Paint.net, kan du bruge appsnes indbyggede billedredigeringsmuligheder at konvertere billeder til gråtoner.

For at konvertere et billede til gråtoner i en af ​​Microsoft Office-pakkens apps skal du højreklikke på det og vælge Formater billede i genvejsmenuen. Dette åbner et billedredigeringspanel til højre. Gå til fanen Billede (den allersidste). Udvid indstillingerne for billedfarve, og klik på den lille rullemenu ved siden af ​​Forudindstillinger for farvemætning.

Vælg den sort-hvide forhåndsvisning af dit billede, og det vil blive konverteret til et gråtonebillede.

For at gøre tingene hurtigere bør du først indsætte alle dine billeder i dokumentet, præsentationen eller regnearket. Anvend mætningen på et billede, vælg det næste, og brug funktionen Gentag til at anvende det på det valgte billede.

Der er online apps, der kan konvertere et billede til gråtoner, og hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten af ​​det billede, som Paint.net giver dig, kan du også prøve dem. Til fotografier er det bedre at bruge et professionelt værktøj som Photoshop, der giver dig mulighed for at styre de individuelle farvekanaler. Du kan sikkert finde noget, der er meget billigere end Photoshop.

Få daglige tips i din indbakke Nyhedsbrev Tilmeld dig 35.000+ andre læsere
Sådan opretter du forbindelse til et WiFi-netværk ved hjælp af WPS på Android Forrige Artikel

Sådan opretter du forbindelse til et WiFi-netværk ved hjælp af WPS på Android

Sådan rettes PFN LIST CORRUPT i Windows 10 (BSOD) Læs Mere

Sådan rettes PFN LIST CORRUPT i Windows 10 (BSOD)