Sådan ændres linealenheder i Microsoft Word

Du kan tilføje grafer, tabeller, billeder og tekstbokse til et dokument i Microsoft Word. Det har ikke en snap-funktion som PowerPoint, men der er en lineal, der giver dig mulighed for at justere elementer. Linealen er som standard skaleret i tommer, men hvis du ikke er tryg ved at arbejde med tommer, kan du ændre linealenhederne i Microsoft Word.

Linealenhederne hjælper ikke kun med at justere forskellige elementer i et dokument og administrere bredden og højden af ​​celler, kolonner og rækker i tabeller.

Linealenheder i Microsoft Word

Åbn Microsoft Word, og gå til Filer> Indstillinger. Dette åbner vinduet med Microsoft Word-indstillinger. Gå til fanen Avanceret, og rul ned til sektionen Display. I dette afsnit skal du åbne rullemenuen ud for 'Vis mål i enheder af' og vælge de enheder, du vil have linealen til at måle i.Du kan vælge tommer, centimeter, millimeter, punkter og picas. Når du har valgt enhederne, skal du klikke på Ok og vende tilbage til hovedgrænsefladen i Microsoft Word.

Gå til fanen Vis, og marker afkrydsningsfeltet Lineal for at vise linealen i dit dokument. Det vil afspejle de nye enheder, du har valgt.

Ændring af linealenhederne vil ikke forstyrre justeringen af ​​de forskellige objekter, som du allerede har indstillet i dokumentet. Denne ændring vil påvirke alle dokumenter, du åbner i Microsoft Word, men når du deler et dokument, og nogen åbner det ved hjælp af den samme app, vises linealen i de enheder, de foretrækker.

Igen vil dette ikke påvirke justeringen af ​​elementer i dokumentet. Justeringen forstyrres kun, hvis systemet, som et dokument bliver vist på, har opsat standardindstillinger, der tilsidesætter dokumentets egen formatering. Derudover, hvis dokumentet blev konverteret ved hjælp af andre apps eller tjenester, såsom Google Docs, kan justeringen blive forstyrret, men igen vil linealen og de enheder, den bruger, ikke være skylden.

Du kan ændre enhederne når som helst, og hvis du gør det ofte, beskadiges dokumentet ikke. De ændringer, du foretager i Microsoft Word, ændrer ikke de linealenheder, der bruges i andre apps i Office-produktivitetspakken. Hvis du har brug for at ændre linealenhederne for andre apps, f.eks. PowerPoint, kan du gøre det på stort set samme måde. For eksempel, hvis du åbner PowerPoints muligheder (Filer> Indstillinger), og går til fanen Avanceret, vil du finde en skærmsektion. Sektionen vil have den samme indstilling af linealenheder som Word gør. Excel har ikke denne indstilling og har ikke brug for den.

Få daglige tips i din indbakke Nyhedsbrev Tilmeld dig 35.000+ andre læsere
Sådan ser du 'Fargo' på Netflix fra USA Forrige Artikel

Sådan ser du 'Fargo' på Netflix fra USA

Sådan springer du sider over i et nummereret dokument i Microsoft Word Læs Mere

Sådan springer du sider over i et nummereret dokument i Microsoft Word