Sådan ændres Microsoft Word-baggrundsfarven eller -billedet

Et nyt Microsoft Word-dokument har en hvid baggrund. Det er rimeligt; vi udskriver på hvidt papir, og hver gang du ønsker at udskrive på en anden farve, behøver du egentlig kun at skifte det papir, du fører ind i printeren. Microsoft Word ved ikke, hvilken farve papiret er og vil udskrive på det på samme måde, som det gør på hvidt papir.

Microsoft Word baggrundsbillede

Du kan udskrive et billede som baggrund til ethvert Microsoft Word-dokument, og du kan også udskrive en farve, hvis du har blækket til det (og en farveprinter).Indstil Microsoft Word-baggrundsbillede

Du kan tilføje et baggrundsbillede til et Microsoft Word-dokument på Windows og macOS. Det er en grundlæggende funktion, der har været en del af tekstbehandleren i årevis. Du skal indstille baggrunden pr. dokument.

 1. Åbn det Microsoft Word-dokument, du vil indstille et baggrundsbillede til.
 2. Gå til fanen Design på båndet.
 3. Se efter vandmærkeknappen.
 4. Vælg indstillingen Billede.
 5. Klik på Vælg billede.
 6. Vælg billedet fra din lokale disk.
 7. Du kan fjerne markeringen i 'Udvasket'-indstillingen, hvis du ønsker, at billedet skal se ud, som det er. Et udvasket billede vil gøre dokumentet lettere at læse.
 8. Skaler billedet op eller ned.
 9. Klik på Ok og billedet indsættes.

Hvis du vil indstille en farve som baggrund;

 1. Gå til fanen Design på båndet.
 2. Klik på knappen Sidefarve.
 3. Vælg en farve til siden.
 4. Farven på siden ændres, og den ændres for alle sider i dokumentet.

Når du vælger et billede til baggrunden, skal du sørge for, at det matcher retningen på dokumentets side. Hvis du bruger et liggende billede i et stående dokument, vil det blive centreret på siden. Dette er fint, hvis du vil have det til at se sådan ud, men hvis du vil have billedet til at dække hele siden, skal billedet matche sidens orientering. Når du udskriver dette dokument, udskrives baggrundsbilledet. Hvis du planlægger at udskrive den, skal du sørge for, at teksten er læsbar med billedet bagved.

Konklusion

Et baggrundsbillede, ligesom baggrundsfarven, anvendes på alle sider i et dokument. Hvis du kun vil have et baggrundsbillede til den første side, kan du prøve at bruge forsidefunktionen i stedet. Alternativt kan du indsætte et billede som ethvert andet billede og sende det til bagsiden. Det vil være lidt svært at administrere sådan, men du vil ikke have billedet på hver side.

Få daglige tips i din indbakke Nyhedsbrev Tilmeld dig 35.000+ andre læsere
Sådan opretter du forbindelse til et WiFi-netværk ved hjælp af WPS på Android Forrige Artikel

Sådan opretter du forbindelse til et WiFi-netværk ved hjælp af WPS på Android

Sådan rettes PFN LIST CORRUPT i Windows 10 (BSOD) Læs Mere

Sådan rettes PFN LIST CORRUPT i Windows 10 (BSOD)